Κατηγορίες
Football League

Ζάκυνθος – ΑΕΛ (2-1) Τρελαίνουν κόσμο οι νησιώτες!

P1030842-1-900x600Επεισοδιακή νίκη (2-1) της Ζακύνθου απέναντι στην ΑΕΛ που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και στη συνέχεια δεν τα κατάφερε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Η Ζάκυνθος μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού Βόλου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση και της ΑΕΛ και να εδραιωθεί στις θέσεις των paly off. Αν και οι «βυσσινί» μπήκαν δυνατά στο ματς και έψαξαν το γκολ, δύο λάθη της άμυνας έφεραν το 2-0… Ο Βαρέλα στο 19ο λεπτό με σουτ μέσα από την περοχή και ο Οικονόμου με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αποστολίδη έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη… τριάδας.

Η φάση του πέναλτι ήταν αρκετά επεισοδιάκη, αφού ο διαιτητής δεν το αντιλήφθηκε άμεσα και χρειάστηκε την συμβολή του βοηθού, αλλά και την απόσυρσή του στα αποδυτήρια μαζί με τους αρχηγούς για να επιστρέψει μετά από δέκα λεπτά διακοπής και να στήσει την μπάλα στα έντεκα βήματα!

Στη συνέχεια η ΑΕΛ είχε τον απόλυτο έλεγχο, αφού η Ζάκυνθος έχασε και τους δύο σκόρερ της με αναγκαστικές αλλαγές. Η πίεση της ομάδας της Λάρισας δεν έφερε κάτι παραπάνω από ένα γκολ του Δεληζήση στο 58ο λεπτό με κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή και όσο περνούσε ο χρόνος έγιναν και πιο δύσκολα τα δεδομένα με την μπάλα να μένει κολλημένη στην λάσπη. Από τους φιλοξενούμενους τραυματίστηκε ο Δημήτρης Κοντοδήμος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου με χτύπημα στα πλευρά.

Συνθέσεις

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου (55′ Πέττας), Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα (24′ Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Αποστόλου, Μπλέτσας, Κρισμάρεβιτς, Χατζησάββας (69′ Κυριακίδης), Τσόπελας.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος (28′ Κουρτεσιώτης), Καρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς (46′ Πινδώνης), Μούτσα (66′ Μπόγιοβιτς), Σουάνης, Γιάντσης, Ελιομάρ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected