Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πύρασος – Επιστροφή στα…πάτρια για τον Τσιλίγκο!

c20e2a81eb9762d63e83caf3b9d2cb31_LΜία μέρα μετά τη χθεσινή νίκη επί του Εθνικού Φιλιππιάδας, ο Πύρασος ανακοίνωσε μεταγραφή τερματοφύλακα και πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο στην ομάδα της Ν. Αγχιάλου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιλίγκο που υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του Πυράσου για τρία χρόνια, από το 2008 έως το 2011 στη Δ’ Εθνική. Ακολούθως πήρε μεταγραφή για την κυπριακή ομάδα Χαλκάνορα Ιδαλίου στη Β’ Κατηγορία, ενώ γύρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη Λαμία την περσινή σεζόν. Έτσι, μετά την αποχώρηση του Στούκα που συνεχίζει στον Σαρακηνό, η τριάδα των τερματοφυλάκων για τον Πύρασο αποτελείται από τους Σπύρο Χαλάτση, Ντάριο Βαν ντε Γουίχε και Γιώργο Τσιλίγκο.

Λίγο μετά τη μεταγραφή, ο 25χρονος γκολκίπερ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:”Ο Πύρασος κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου γιατί αγωνίστηκα στην ομάδα τρία χρόνια που είχαμε τότε πολύ καλά αποτελέσματα στη Δ’ Εθνική. Επιστρέφω στην ομάδα για να βοηθήσω από την πλευρά μου στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου στη Γ’ Κατηγορία. Γνωρίζω τη δυναμική που έχει αυτός ο σύλλογος, τις επιτυχίες των προηγούμενων ετών, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκησή του. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει την παραμονή, διότι δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και έχει πολύ αξιόλογο ρόστερ. Είμαι χαρούμενος που ανήκω ξανά στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου”.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected