Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Στα “πράσινα” ο Μαυρίας!

8d8bc7177e3e63b4ded9be5ba28ac9fc_LΣε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Χάρης Μαυρίας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό!

Ανατροπή δεδομένων παρατηρήθηκε τις τελευταίες ώρες στον μεταγραφικό σχεδιασμό των «πράσινων», καθώς έπειτα από αστραπιαίες κινήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» οΧάρης Μαυρίας ήρθε σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Μάλιστα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Σάντερλαντ, είχε στα… χέρια του μια εξαιρετική πρόταση και πιο συμφέρουσα οικονομικά για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά επέλεξε να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Όπως ξεκαθάρισαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, η πιθανότητα… επιστροφής του ποδοσφαιριστή από την αγγλική ομάδα… προέκυψε την Παρασκευή (30/1), μια και τις προηγούμενες μέρες, οι «πράσινοι» δεν είχαν… εξετάσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο νεαρός άσος αναμένεται το Σάββατο (31/1) να έρθει στην Ελλάδα, ούτως ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα της ίδιας μέρας να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, μέχρι το καλοκαίρι. Τόσο η μεταγραφή του Μαυρία, όσο και αυτή του Καλτσά, αποδεικνύουν πως οι «πράσινοι» αποτελούν απόδειξη του ευοίωνου μέλλον που έχουν μπροστά τους, αν και τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκεται στο καλύτερο… φεγγάρι. Όμως, οι ενέργειες της διοίκησης, δείχνουν την πρόθεση για την αλλαγή επιπέδου της ομάδας, όπως φάνηκε, τόσο από τις δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει στόχο το πρωτάθλημα, όσο και το μπαράζ ανανεώσεων του προηγούμενου διαστήματος και τη διατήρηση του βασικού κορμού.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected