Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα 3-5 (photos)

DSCN3959Ένα από τα πιο παραγωγικά και πιο μεστά παιχνίδια της φετινής σεζόν παρακολουθήσαμε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο του Ροδοχωρίου. Εκτός των οκτώ τερμάτων που σημειώθηκαν, καταγράφηκαν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες ενώ στο ημίχρονο υπήρξε και σύρραξη έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων, ωστόσο τα γεγονότα δεν πήραν έκταση. 

Κι αυτό παρά το γεγονός πως ο αγωνιστικός χώρος μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου δεν θύμιζε, με αμέτρητες παγίδες και πολύ νερό μετά τις συνεχόμενες βροχές των τελευταίων ημερών αλλά και κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Παρόν και ο κόσμος από την ευρύτερη περιοχή, που αψήφισε βροχή και κρύο φεύγοντας ωστόσο στο τέλος ευχαριστημένος από το θέαμα που παρακολούθησε. Νικήτρια η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, που παρά το ότι έπαιξε για 83 λεπτά με παίκτη λιγότερο, ήταν εξαιρετική και ανταπεξήλθε στο έπακρο στην πίεση των γηπεδούχων αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανοκίτρινοι” είχαν πάθος στο παιχνίδι τους, πίεσαν με όλες τους τις δυνάμεις, δεν είχαν όμως τις λύσεις όταν έπαιξαν με αριθμητικό πλεονέκτημα. Κατάφεραν να απαντήσουν στα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων και παρά την ψυχρολουσία από το γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, ήταν για ένα ημίχρονο κοντά στο σκορ και κυνήγησε τη νίκη.

Untitled-1

Πριν την αναμέτρηση το ImathiaSportsNews βράβευσε τους Σάκη Παπαδή και Δημήτρη Θεοδοσιάδη ως τους MVP της 16ης και 17ης αγωνιστικής αντίστοιχα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να παραλαμβάνουν τα βραβεία τους από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη.

Που κρίθηκε η αναμέτρηση

Και ενώ θα περίμενε κανείς πως το γρήγορο γκολ του ΦΑΣ Νάουσα και η αποβολή του Σταματέλου μόλις στο 7ο λεπτό θα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στη συνέχεια, έγινε ακριβώς το αντίθετο! Το τέρμα του Δήμου Συμπεθέρη έδωσε…φτερά στους γηπεδούχους, που ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα, η αποβολή δε του Σταματέλου βοήθησε (αν μη τι άλλο) τους “κυανόλευκους! Κι αυτό γιατί το αριθμητικό μειονέκτημα δεν άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι, αντίθετα πείσμωσε τους φιλοξενούμενους που βρήκαν τις λύσεις στη συνέχεια. Το γκολ του Δημήτρη Καφέ στο 60′ έδωσε τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους, οι οποίοι ρίσκαραν στο έπακρο στη συνέχεια χωρίς να καταφέρουν να επανέλθουν στο παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα

2′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα από το χώρο του κέντρου, ο Γασπαράτος “τσιμπάει” τη μπάλα με το κεφάλι και ο Συμπεθέρης που βγήκε στην πλάτη της άμυνας με πλασέ κάνει το 0-1.

6′ Ωραία εναλλαγή της μπάλας έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, σέντρα σουτ του Ευθυμιάδη, ο Σταματέλος αποκρούει στη γωνία του, η μπάλα καταλήγει στον Γραμματικό που βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και αυτός επιχειρεί να περάσει τον τερματοφύλακα του ΦΑΣ πέφτοντας στο έδαφος. Ο ρέφερι κ. Αναστασίου τρέχει προς την άσπρη βούλα, υποδεικνύει πέναλτι και αποβάλει τον Σταματέλο θεωρώντας πως ο Γραμματικός βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ. Ακολουθούν έντονες διαμαρτυρίες των “κυανόλευκων”, με τον διαιτητή να καλεί τους βοηθούς στο κέντρο του γηπέδου απειλώντας με αποχώρηση. Τα πνεύματα ηρέμησαν σταδιακά και το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει το Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

DSCN3977

7′ ΓΚΟΛ! Εύστοχος ο Θεοδοσιάδης, ισοφαρίζει σε 1-1.

13′ Εκτέλεση φάουλ του Ζήση Βλαχοδήμου από αριστερά, ο Γασπαράτος κατεβάζει ωραία τη μπάλα αλλά οι αμυντικοί απομακρύνουν πριν τον κίνδυνο.

18′ Γέμισμα του Τουμαρά από το κέντρο του γηπέδου, ο Ευθυμιάδης προσπαθεί με συνεχόμενες ντρίμπλες να περάσει τους αντιπάλους του, δίνει και πάλι στον Τουμαρά που σουτάρει δυνατά η μπάλα άουτ.

20′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Ίντος την παράλληλη πάσα από δεξιά, ο Γασπαράτος αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας με πλασέ το 1-2.

29′ Δυνατό σουτ του Ευθυμιάδη από μακριά, η μπάλα άουτ.

31′ Αναμπουμπούλα στην άμυνα του ΦΑΣ, ο Κακούδης αποδέκτης της μπάλας, σωτήρια η άμυνα την τελευταία στιγμή απομακρύνει.

39′ ΓΚΟΛ! Ωραία κίνηση του Ευθυμιάδη από αριστερά, δυνατό σουτ που αποκρούει ο Σπαθάκης και στην επαναφορά ο Κακούδης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (2-2).

48΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΓΑΣ. Ο Τουμαράς “σκάβει” τη μπάλα από τον χώρο του κέντρου, ο Γραμματικός βγαίνει απέναντι από τον Σπαθάκη αλλά στέλνει τη μπάλα πάνω στον νεαρό πορτιέρο που αποκρούει.

54′ ΓΚΟΛ! Συνεχόμενες κόντρες έξω από την περιοχή του Καζεπίδη, η μπάλα στρώνεται στον Πέικο και αυτός με πλασέ στέλνει τη μπάλα στη γωνία της εστίας (2-3).

60′ ΓΚΟΛ! Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Καφέ από τον άξονα, η μπάλα στη γωνία του Καζεπίδη (2-4)

DSCN3981

68′ Εκτέλεση φάουλ του Τουμαρά, ο Σπαθάκης δεν μπλοκάρει τη μπάλα στην επαναφορά όμως απομακρύνουν σωτήρια οι αμυντικοί.

77′ ΓΚΟΛ! Ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Τσαγκερά, ο οποίος αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω εξύβρισης.

84′ ΓΚΟΛ! Ο ΓΑΣ έχει βγει σύσσωμος στην επίθεση και μετά από μια αναμπουμπούλα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Αλμαλιώτης από κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (3-5)

87′ Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους και πάλι με τον Αλμαλιώτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αναστασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. και Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Τσαγκεράς, Θεοδοσιάδης, Αλμαλιώτης, Τουμαράς, Ευθυμιάδης (46′ Παπαλεξίου), Κακούδης, Στογιάννος (72′ Μίσκος), Στέφος (65′ Μωυσίδης), Δημητρίου, Γραμματικός.

ΦΑΣ Νάουσα : Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Ζούρκος (46′ Πέιος), Περηφανόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Συμπεθέρης (7′ Σπαθάκης), Μουρίκι, Γασπαράτος, Καφές, Ίντος (46′ Αβραμόπουλος).

Μετά το ματς, η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου συγχαίρει τον ΦΑΣ Νάουσα για τη σημερινή του επικράτηση και του εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα”.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected