Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Άτλας Ζερβοχωρίου 8-0

DSCN2207Δεν αντέχει κριτικής το σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου του Αγγελοχωρίου. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη είχε εντυπωσιακή απόδοση και με μία άκρως αποτελεσματική και μεστή εμφάνιση έφτασε στο ευρύ 8-0. “Σκιά” του εαυτού τους οι φιλοξενούμενοι, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσουν.

Το παιχνίδι, λόγω της εντοπιότητας, είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι εξ αρχής και αυτό φανερώνει το πολύ δυνατό παιχνίδι στον πρώτο γύρο, που κρίθηκε από ένα τέρμα του Θοδωρή Πέτγαζλη. Η σημερινή όμως αναμέτρηση είχε τελείως διαφορετική εικόνα και με τον επιθετικό των “τζιαλορόσι” να…ξεκλειδώνει την άμυνα με δύο τέρματα στο πρώτο τέταρτο, το σκορ έφτασε σε υψηλά επίπεδα.

Η αρχή έγινε στο 12ο λεπτό όταν ο Σαμψωνίδης έκανε τη σέντρα και ο Πέτγαζλης από το ύψος της περιοχής έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Αρτεμισιάδη. Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 9ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα, έπειτα από “σπάσιμο” της μπάλας από τον νεοαποκτηθέντα Αντώνη Παρσόπουλο.

Το 3-0 ήταν…χάρμα οφθαλμών, καθώς η μπάλα άλλαξε 15 περίπου φορές κάτοχο και με τελικό αποδέκτη τον Αντώνη Κουκουράκη, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και νέο τέρμα στο 18ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γρηγόρη Αργυρίου να χριστεί σκόρερ, με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι νεοφώτιστοι έφτασαν και σε πέμπτο τέρμα, με σκόρερ τον Γιώργο Σαμψωνίδη ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από  την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Αρτεμισιάδη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Τυριακίδης έριξε στο ματς και τους Κώστα Έξαρχο και Χρήστο Καραγιάννη οι οποίοι προφυλάχτηκαν λόγω των ενοχλήσεων μέσα στην εβδομάδα και ο πρώτος πέτυχε τα δύο επόμενα τέρματα της ομάδας του, στο 60′ και στο 72′. Με τα δύο σημερινά γκολ, ο επιθετικός του ΑΣ Ειρηνούπολης έφτασε τα 19 στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 8-0 σημείωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης, μετά την ανατροπή του Βαγγέλη Παντζαρτζίδη, που επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αστόχησε στο πέναλτι (απέκρουσε ο Γαϊτανίδης) και στην επαναφορά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης, Συμεωνίδης (62′ Καρυπίδης), Αργυρίου, Τενεκετζής, Λαμπριανίδης, Κουκουράκης, Σαμψωνίδης (46′ Έξαρχος), Πέτγαζλης (73′ Παντζαρτζίδης), Παρσόπουλος.

Άτλας Ζερβοχωρίου : Αρτεμισιάδης, Διαμαντίδης, Γαϊτανίδης Α., Κολοκοτρώνης (65′ Κελεσίδης), Κρουσταλλάς, Μπάμπος, Ρόκκος, Παντζαρτζίδης (80′ Γαϊτανίδης Φ.), Σπυρίδης, Σιδηρόπουλος (75′ Λέκκας), Δημητρούσης Χ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected