Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Νίκη…εξάποντο για τον “Πάνθηρα”!

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ / SUPERLEAGUE / PANIONIOS - PANTHRAKIKOSΠαραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά με τέτοια έδρα φυσικά μπορεί να ελπίζει.

Ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1 τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League και έφθασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά είναι εντός των θέσεων που οδηγούν στη Football League. Πάντως, χρωστάει και ματς με τον Εργοτέλη, που αναβλήθηκε λόγω μη καταλληλότητας του Παγκρήτιου.

Ο Μητρόπουλος άνοιξε το σκορ μόλις στα 34’’ και ο Γιάννου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 55ο λεπτό. Ο Τζάνης μείωσε 62’ για τους φιλοξενούμενους, που είχαν δύο δοκάρια στο ματς, με τον Μπαϊκαρά στο 32’ και τον Ιγκόρ δευτερόλεπτα μετά.

Παραλίγο να σκοράρει ο Μπουμάλ με εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα σταμάτησε (64’) στο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Ντεμπούτο έκανε ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ανακοινώθηκε η απόκτηση του την Τετάρτη (28/1).

Το ματς 

Είπαμε γρήγορο γκολ, αλλά αυτοί το… παράκαναν. Ο Πανιώνιος συνέχισε την παράδοση, που έχει χτίστηκε από την προηγούμενη αγωνιστική στη Super League, με τον Ατρόμητο να σκοράρει (Ούμπιντες) στα 10’’ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και τον Πλατανιά στα 22’’ (Γουνδουλάκης) στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Στο ματς του Σαββάτου (31/1) οι γηπεδούχοι, παραβίασαν την εστία τους στα 34’’ με τον Μητρόπουλο.

Ο Κολοβός έβγαλε κάθετα προς τον Τασουλή που πλαγιοκόπησε από τα αριστερά και προσπάθησε να βρει τον Μπουμάλ, αλλά δεν μπήκε στη φάση στο κατάλληλο τάιμινγκ, όμως στρώθηκε η μπάλα στον Μητρόπουλο, που «ζωγράφισε» το 1-0.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected