Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Δωτιέας Αγιάς 3-0 (photos+συνέντευξη Τύπου)

P2010606Δίκαια η ομάδα του Αποστόλη Στύλου πήρε το τρίποντο και συνεχίζει να έχει επαφή με την κορυφή φλερτάροντας μέχρι τέλους με τον τίτλο.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν ευνόησε τους γηπεδούχους που αρέσκονται στο να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά όμως ο Αχιλλέας κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του, να δημιουργήσει ευκαιρίες και σε 3 από αυτές να σκοράρει για να πάρει δίκαια τη νίκη.

Ανιχνευτικό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Ηλία Κωτσιαρίδη να χάνει αρχικά στο 5΄μεγάλη ευκαιρία όταν το σούτ που επιχείρησε πέρασε έξω από τα δοκάρια των φιλοξενουμένων.

Ο ίδιος παίκτης όμως στο 31΄δεν αστόχησε και με πολύ όμορφο πλασέ πραγματοποίησε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας κυριάρχησε και η κυριαρχία του καρποφόρησε στο 62΄με τον Νάκα να εκτελεί από δεξιά για δεύτερη φορά τον Σταυράκη μετά από πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Μακράκη από αριστερά.

Ο Νάκας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με προσωπική ενέργεια κι αφού νωρίτερα «χόρεψε» τους αμυντικούς του Δωτιέα στο 70ό λεπτό.

P2010519

Χωρίς προβλήματα ο διαιτητής Φωτιάς από την Πέλλα που έδειξε απευθείας κόκκινη στον Κόκκα για χτύπημα στον Καραγκούνη και κόκκινη με 2η κίτρινη στον Οικονόμου. Στα ίδια επίπεδα κινήθηκαν και οι δυο βοηθοί του, Κεσίσογλου και κα. Κουπαράνη από την ίδια ΕΠΣ.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκασάρειας (Αποστόλης Στύλος): Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος (72΄ Δερμίσης), Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Καραγκούνης, Δημητρηλόπουλος (80΄Ηλιάδης), Κωτσαιρίδης, Νάκας (85΄ Μωυσίδης), Μακράκης

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Δημολιός, Γούτας (70΄ Λάιος), Κόκκας, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Ουέλιγκτον (76′ Τσακάλι), Πετρουτζέλης, Κούβελας (46΄Κράββαρης).

Η συνέντευξη Τύπου

Δείτε τη συνέντευξη τύπου με τις δηλώσεις των δυο προπονητών, μετά τη νίκη του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας επί του Δωτιέα Αγιάς:

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected