Super League 1

Βέροια – Η αντίδραση Μπατιόν στην κόκκινη! (vid)

3875cd9e666f5e0f73cdabb769e26be6_LΈξαλλος έγινε ο παίκτης της Βέροιας μετά την αποβολή του ο Ρομπέρτο Μπατιόν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος με δυο κίτρινες κάρτες πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, όντας έξαλλος με την απόφαση του ρέφερι Ιωαννίδη. Ο Μπατιόν άρχισε να χειροκροτεί ειρωνικά τον διαιτητή για την απόφασή του, ενώ ήταν έξαλλος και δεν ήθελε με τίποτα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση και με παίκτες του Ολυμπιακού.

Όπως συνηθίζει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο πρώτος που έσπευσε να τον… παροτρύνει να βγει έξω ήταν ο Γιάννης Μανιάτης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τα… είπε και με τον Νίκο Καλτσά σε ιδιαίτερα έντονο ύφος. Ο Μπατιόν κι ο αρχηγός της Βέροιας ήταν… εκτός εαυτού και συνέχισαν να χειροκροτούν ειρωνικά τον διαιτητή Ιωαννίδη, με τα πράγματα να ηρεμούν μετά από λίγα λεπτά και να συνεχίζεται το παιχνίδι το οποίο κέρδισε 2-0 ο Ολυμπιακός, με τη Βέροια να τελειώνει με εννέα παίκτες και να έχει φρικτά παράπονα από τον ρέφερι.

Δείτε τις φωτογραφίες με το ξέσπασμα Μπατιόν στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected