Football League

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ (1-1) Και τι δεν είχε το ματς…

11b343453eae2b1c356aa7556765c5e7_LΠαιχνίδι για γερά νεύρα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να παραχωρεί ισοπαλία 1-1 στην ΑΕΚ – Επικίνδυνος ο ρέφερι Φωτιάδης, δύο αποβολές στην Ένωση, δύο ακυρωμένα γκολ, πέναλτι ανύπαρκτο και αρκετές λάθος αποφάσεις

Δυστυχώς, στην Ελλάδα έχουμε ένα… βίτσιο να ασχολούμαστε συνεχώς με τη διαιτησία. Αρκετές φορές, αυτό συμβαίνει χωρίς λόγο, ωστόσο υπάρχουν και οι στιγμές που οι ρέφερι προκαλούν τους πάντες να ασχοληθούν μαζί τους.

Τρανή απόδειξη, ο επικίνδυνος Φωτιάδης που ορίστηκε για την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την ΑΕΚ. Ο ρέφερι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με 15 κίτρινες κάρτες, δύο κόκκινες και ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Έδειχνε να είναι εκτός πραγματικότητας καθώς σε αρκετές περιπτώσεις ούτε ο ίδιος δεν ήξερε τι έδινε. Παράπονα έχουν και οι δύο ομάδες με την Ένωση να τελειώνει το παιχνίδι με εννέα παίκτες και τον Απόλλωνα να διαμαρτύρεται για το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στον «δικέφαλο».

Υπήρξε και αγώνας…

Εκτός από τα… όργια του Φωτιάδη υπήρξαν και 22 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο που πάλεψαν για την ομάδα τους. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και μόλις στο 2’ είχε ορθώς ακυρωθέν γκολ στην κεφαλιά του Μάνταλου. Λίγο αργότερα, ήταν  η σειρά του Αραβίδη να ευστοχήσει από κοντά, αλλά να ακυρωθεί και αυτό γκολ ξανά σωστά ως οφσάιντ.

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected