Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Τρεις ηχηρές μεταγραφές στο…παρά πέντε!

thumbnailΜε τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την μεταγραφική της ενίσχυση η ομάδα της Ειρηνούπολης, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενο τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Τυριακίδη, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του σε επικοινωνία που είχαμε.

Η νεοφώτιστη και πολύ φιλόδοξη ομάδα από το Αγγελοχώρι συμφώνησε με τον εμπειρότατο πορτιέρο της Βέροιας, Δημήτρη Κοτταρίδη ο οποίος αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες ποδοσφαιρικές μορφές όσον αφορά την ομάδα της Βέροιας. Ο Κοζανίτης τερματοφύλακας ενσωματώνεται στον ΑΣ Ειρηνούπολης έχοντας πολυποίκιλο ρόλο στην ομάδα και όποτε χρειαστεί θα βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητα του κάτω από τα δοκάρια. Ο 33 χρονος τερματοφύλακας θα βοηθήσει σημαντικά και τους δύο συναδέλφους του στην ομάδα (Σωτήρη Ιωακειμίδη και Στάθη Σεϊτανίδη), οι οποίοι αποκτούν ένα ακόμη κίνητρο για τη συνέχεια!

matziaridis

Δεύτερη μεταγραφή επίσης ηχηρή είναι αυτή του Γιάννη Μαντζιαρίδη, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό τιμ της ομάδας από το καλοκαίρι, επιφορτισμένος της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών. Ο 33χρονος μέσος, με επαγγελματικές συμμετοχές σε Βέροια και Πανθρακικό και πολλές διακρίσεις σε ερασιτεχνικό επίπεδο, προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και επέμβαση, ωστόσο σύντομα θα επανέλθει και αν χρειαστεί θα βοηθήσει το ήδη ενισχυμένο ρόστερ.

Τέλος, οι διοικούντες του ΑΣ Ειρηνούπολης κατάφεραν να φέρουν στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε φέτος με τη φανέλα των Λευκαδίων (9 συμμετοχές, 560 λεπτά συμμετοχής, 1 γκολ) ενώ πρόσφατα βρέθηκε στις προπονήσεις του Εθνικού Πειραιώς, όπου άφησε καλές εντυπώσεις αλλά δεν προχώρησε για διάφορους λόγους. Ο λόγος για τον Μανώλη Γκελοσάνι (18 ετών, μέσος) ο οποίος προέρχεται από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας

10423862_608888252571172_4666844352853977791_n

Με τις τρεις αυτές μεταγραφές, ο ΑΣ Ειρηνούπολης ολοκληρώνει μια σειρά σημαντικών προσθηκών ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα αλλά και των ημιτελικών του Κυπέλλου, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Νάουσα. Θυμίζουμε πως προηγήθηκαν οι μεταγραφές των Χρήστου Καραγιάννη από τα Τρίκαλα και του Αντώνη Παρσόπουλου από τα Λευκάδια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected