Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πύρασος – Μετά τον Κοντοβά και ο Πάσχος!

b221e6c41909254d2057d9617bf06d2d_LΗ μεταγραφή του νεαρού Παναγιώτη Κοντοβά που ανακοίνωσε νωρίτερα ο Πύρασος δεν ήταν η τελευταία χρονικά!

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου προχώρησε σε ακόμη μία σημαντική προσθήκη καθώς απέκτησε και τον Μανώλη Πάσχο, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports. Ο 19χρονος σέντερ φορ που ξεχώρισε στην ομάδα Νέων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, έμεινε ελεύθερος ύστερα από προσφυγή καθώς είχε επαγγελματικό συμβόλαιο και επέλεξε να συνεχίσει στον Πύρασο.

Ο Πάσχος προέρχεται από την ακαδημία του Ρήγα Φεραίου με συμμετοχές στην παλιά Δ’ Εθνική (7 γκολ) και στην Α’ ΕΠΣΘ όταν ο Ρήγας κέρδισε το πρωτάθλημα. Από μικρή ηλικία διακρίθηκε για την έφεση στο σκοράρισμα. Υψηλόσωμος, δυνατός, πέρυσι είχε εξαιρετικό δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα Νέων με τη φανέλα της Νίκης καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Βόρειο Όμιλο με 12 γκολ αγωνιζόμενος μισή σεζόν με τους “κυανόλευκους” (πήγε στη Νίκη τον Ιανουάριο). Στην τρέχουσα περίοδο, κι ενώ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη βολιώτικη ΠΑΕ, έπαιξε 13 ματς με 2 τέρματα στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ.

Αναμφίβολα αποτελεί έναν ταλαντούχο και εξελίξιμο παίκτη που ποντάρουν στον Πύρασο, για αυτό σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected