BET - Γ Εθνική / Τοπικά

Εφημερίδα Θράκης : “Τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής & η εμπλοκή αθλητικών παραγόντων-διαχειριστών ιστοσελίδας στοιχήματος!”

5fad307705e12c30b564e9900a23504d_LΣοβαρές καταγγελίες για «στήσιμο» αγώνων στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, μέσω διαιτητών κάνει γνωστή εφημερίδα της Θράκης.

Στον 1ο όμιλο συμμετέχουν ομάδες όπως ο Έβρος Σουφλίου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αλλά και Άρης, ο Πανσερραϊκός, η Καβάλα, η Δόξα Δράμας και η Καστοριά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μαχητής» της Ξάνθης, υπάρχει κύκλωμα που «στήνει» παιχνίδια και υπάρχει ιστοσελίδα μέσω της οποίας παίζεται στοίχημα.

«Είναι απαραίτητο οι ΑΡΧΕΣ να χτυπήσουν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην περιοχή μας από συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και την εμπλοκή αθλητικών παραγόντων-Διαχειριστών σε συνεργασία με συγκεκριμένους διαιτητές. Περιμένουμε με αγωνία…», αναφέρεται σε ένα από τα επίμαχα δημοσιεύματα.

Σε κάποιο άλλο έχει γραφεί το Σάββατο (31/1): «Κι ένα ερώτημα προς τις Εισαγγελικές αρχές… Παίζεται παράνομο στοίχημα στη Ξάνθη δια μέσω γνωστής εταιρεία παράνομων στοιχημάτων που αφορούν παιχνίδια της Γ’ Κατηγορίας ή όχι; Ποιοι αθλητικοί παράγοντες που ιδιαίτερες προσβάσεις στους διαιτητές, είναι διαχειριστές των συγκεκριμένων ιστοσελίδων;».

Την Κυριακή (1/2) γράφτηκε: «ΝΑ ΠΑΤΑΧΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! Να παρέμβουν οι αρχές και η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού εγκλήματος, για την γνωστή ιστοσελίδα παράνομων στοιχημάτων και τους “διαχειριστές” αθλητικούς παράγοντες που όπως φημολογείται στήνουν “παιχνίδια” της Γ’ Εθνικής με διαιτητές στην περιοχή μας! Να αποκαλυφθούν οι ένοχοι….».

Από τα παραπάνω δημοσιεύματα προκύπτει ότι υπάρχει ιστοσελίδα παράνομου στοιχήματος στην Ξάνθη, που προφανώς δεν έχει άδεια λειτουργίας στη χώρα μας, της οποίας διαχειριστές είναι αθλητικοί παράγοντες που μάλιστα φέρονται να έχουν ιδιαίτερες προσβάσεις στους διαιτητές. Ολοι αυτοί μαζί φαίνεται πως στήνουν παιχνίδια Γ’ Εθνικής, με διαιτητές από την Ανατολική Μακεδονία.

Οι καταγγελίες αυτές είναι σοβαρές και πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας για να τις διερευνήσει, καθώς φαίνεται πως επηρεάζεται έτσι η τύχη ενός πρωταθλήματος…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected