Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Εθνικός Σερρών – Απέκτησε Μπλέντι από ΑΕΛ

mplentiSerres_610x400Ακόμη μία μεταγραφή, την 8η φετινή, ολοκλήρωσε ο Εθνικός Σερρών η οποία όχι μόνο δεν έχει απογοητευτεί από τις συνεχόμενες ήττες αλλά θέλει να τα δώσει όλα στην μάχη της παραμονής. Παίκτης της ομάδας είναι ο Μπλέντι Μούτσα που πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ.

Γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 1988, γιος οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Πηνειό και αγωνίστηκε επίσης σε Πυργετό και Αμπελωνιακό, ξεχωρίζοντας ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού. Επαγγελματίας έγινε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τον οποίο στο πρώτο μισό της σεζόν 2011-­12 κατέγραψε 6 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον βόρειο όμιλο της Football League 2. Η απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας – η απουσία της οποίας που υπήρξε μεγάλο εμπόδιο για την ταχύτερη ανέλιξή του – άνοιξε τον δρόμο για το μεγάλο βήμα με τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ τον Ιανουάριο του 2012. Φέτος είχε 12 συμμετοχές με την ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Η όγδοη μεταγραφική προσθήκη για την περίοδο των ελευθέρων μεταγραφών, πραγματοποιήθηκε με την απόκτηση του Μπλέντι Μούτσα. Ο 27χρονος επιθετικός που αγωνίζεται και ως αριστερός χαφ, γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 1988, υπέγραψε παρουσία του τεχνικού επιτελείου, πήρε το Νο 27 στην φανέλα και είναι έτοιμος να βοηθήσει. Επαγγελματίας έγινε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και από το 2012 αγωνιζόταν στην ΑΕΛ”.

Ερωτηματικό ο Κωφοκώτσιος

Με μοναδικό ερωτηματικό τον Μένιο Κωφοκώτσιο που περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής του συνεχίζεται η προετοιμασία του Εθνικού Σερρών για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Φωκικό, η οποία μπορεί να αποτελέσει και… αχτίδα φωτός στο σκοτάδι, εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί με επιτυχία. Οι “πορτοκαλί” ξέρουν ότι στην Άμφισσα παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για να συνεχίσουν να δίνουν την μάχη, τουλάχιστον για την παρουσία τους στα play out, γιατί αυτός είναι ο στόχος και για την ώρα δεν είναι μακρινός.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected