Football League

Αιγινιακός – Ζάκυνθος (4-0) Μεγάλη εμφάνιση, αλλαγή Ζούρκος και Κυνηγόπουλος

Χωρίς τίτλο

Η ομάδα του Αιγινίου σημείωσε την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Επικράτησε 4-0 της Ζακύνθου, η οποία δεν απείλησε καθόλου και γνώρισε την ήττα έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες. Χατ τρικ σημείωσε ο Γουέλκαμ (5’, 59’, 70’) και ένα γκολ ο Πέντα (49’).

Ανώτερος ο Αιγινιακός στο πρώτο μέρος. Εκτός της επίτευξης του γκολ στο 5’ με την κεφαλιά του Γουέλκαμ, είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ. Στο 30’ με τον Ντεβέσα να τον «κόβει» ο Αποστόλου πριν σουτάρει μόνος του ανενόχλητος και στο 32’. Ο Ντεβέσα σούταρε, όμως ο Ξενοδόχοφ έδιωξε σωτήρια με τα πόδια. Η Ζάκυνθος παρουσίασε κακό πρόσωπο και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

Στο 49’ ο Πέντα έκανε το 2-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Γουέλκαμ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του (3-0). Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με σουτ έπειτα από λάθος γύρισμα του Τσόπελα στον Ξενοδόχοβ.

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Τόλιος, Αραμπατζής, Μπάρος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα (76′ Ζούρκος), Πολύζος, Ντεβέσα, Πέντα (65′ Αχαλινόπουλος), Γουελκάμ, Καζάκης (72′ Κυνηγόπουλος).

Ζάκυνθος : Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Καλλιβωκάς, Νόνης, Αποστόλου, Τηλιόπουλος (46′ Πούρνος), Μπλέτσας (63′ Χατζησάββας), Κυριακίδης, Ευθυμιάδης (46′ Πέττας), Κρολ, Κριτσμάρεβιτς

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P