Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕ Καψόχωρας 1-0

DSC_0142Νίκη…εξάποντο για τον Εθνικό Κλειδιού, που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το άγχος και η σκοπιμότητα, πήρε αυτό που ήθελε και μείωσε τη διαφορά από τη 12η θέση στους τρεις βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι “κοκκινόμαυροι” έχασαν κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση της παραμονής ωστόσο η μεταγραφική ενίσχυση της τελευταίας στιγμής, αφήνει μια…αχτίδα αισιοδοξίας για τις υπόλοιπες 10 αγωνιστικές.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς ο…σκοπός αγιάζει τα μέσα! Οι ευκαιρίες που καταγράφηκαν εκατέρωθεν ήταν μόλις τέσσερις, εκτός του τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των “κυανολεύκων”. Σκόρερ για τον Εθνικό ο Σωτήρης Παπαδόπουλος, ο οποίος φανερώνει σταδιακά το καλό πρόσωπο που είχε την περσινή χρονιά στο Παλαιό Σκυλίτσι και με το τέρμα στο 77ο λεπτό, έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά και οι μοναδικές καλές στιγμές ήταν το τετ-α-τετ του Σωτήρη Παπαδόπουλου που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Μπάμπης Βρεττός (μεταγράφηκε στην ΑΕ Καψόχωρας από τον Εθνικό Αγιονερίου), μία ωραία προσπάθεια του Κακατάσιου που ανακόπηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς και δύο…τσαφ από Κώστα Πιπιλιάρη και Σκούρα που βρέθηκαν σε καλή θέση για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο και ήταν φανερό πως όποιος πετύχαινε τέρμα θα έπαιρνε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ πρόσεξε περισσότερο τα νώτα της, δεν απείλησε επιθετικά ενώ ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης “γέμισε” περισσότερο το κέντρο μεταφέροντας την πίεση στα καρέ του Βρεττού. Η…λύτρωση για τον Εθνικό ήρθε στο 77′, ένα γκολ που δίνει και την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας, που περιλαμβάνει 10 “τελικούς” μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

DSC_0704

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Χατζαρίδη

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Καλυβιώτης Δ., Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης Α., Νικολόπουλος, Κεχαγιάς Σ., Κακατάτσιος, Παρασχόπουλος, Παπαδόπουλος Δ. (46′ Φιρινίδης), Κιρκιλιανίδης, Παπαδόπουλος Σ. (82′ Πετικόπουλος)

ΑΕ Καψόχωρας : Βρεττός Μ., Μπόσκος, Μουσκεφτάρας, Πιπιλιάρης Γ., Βασιλείου, Βρεττός Κ., Μαυρίδης Δ. (52′ Βαβλής), Σκούρα, Γκρίβα, Πιπιλιάρης Π. (70′ Μοσχόπουλος), Πιπιλιάρης Κ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected