Football League

Football League – “Φωτιά” στον κάμπο!

381133d76d1ee93f46faa4f4e6aedacf_LΗ Παναχαϊκή αντιμετωπίζει την Επισκοπή με στόχο να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή – Μεγάλο ματς στη Λάρισα όπου η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τη Λαμία.

Στους εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή και την ΑΕΚ βρίσκεται η Παναχαϊκή, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Στόχος της είναι να τερματίσει όσο πιο κοντά μπορεί στην Ένωση για να διεκδικήσει έτσι την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα της Πάτρας υποδέχεται την Επισκοπή που βρίσκεται χαμηλά βαθμολογικά και δεν δείχνει να ικανή να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Για τον ίδιο όμιλο, διεξάγεται και η αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Παναιγιάλειο.

Οι γηπεδούχοι θέλουν το βαθμό ή τους βαθμούς για να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις, ενώ ο Παναιγιάλειος ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να φέρει ξανά θετικό κλίμα στο στρατόπεδό του.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

Από τον Βόρειο Όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λάρισας με τη Λαμία. Οι δύο ομάδες θέλουν να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στα play-off ανόδου. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα μειώσουν από τη δεύτερη θέση, ενώ η Λαμία από την πλευρά της θέλει να πλησιάσει ξανά στους τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Φωκικός και αναζητά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό Σερρών στο ντέρμπι των ουραγών. Από εκεί και πέρα ο Αγροτικός Αστέρας επίσης θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις. Υποδέχεται τον Πιερικό που έχει ανάλογους στόχους.

Τέλος, ο Αιγινιακός υποδέχεται τη Ζάκυνθο. Η ομάδα της Πιερίας δεν είναι το φαβορί, ωστόσο θέλει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους Νησιώτες που είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P