Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0

maxresdefaultΙσόπαλο αναδείχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Καραϊσκάκη, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στη λήξη για το «διπλό».

Στο πρώτο μέρος ο Οικονόμος ήταν καλύτερος και έχασε την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Χάμος πήρε την κεφαλιά έπειτα από την σέντρα του Μανακούσιου για να στείλει την μπάλα άουτ. Στο 16ο λεπτό ο Αγρόδημος έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Καραγκούνη. Στο 19ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία. Ο Βασίλιεβιτς από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Αράπογλου που μπλόκαρε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραϊσκάκης εμφανίστηκε ανώτερος από τους «πράσινους». Στο 56ο λεπτό το σουτ του Παναγιώτου πέρασε άουτ. Στο 77ο λεπτό ο Γυφτοκώστας επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, το σουτ του Χούσα πέρασε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να φύγουν με την νίκη, ωστόσο, το σουτ του Καβαλλάρη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Αράπογλου, Καρακώστας (69΄Καλφούτζος), Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μπαλής, Καραγκούνης (76΄ Μάντζιος), Αγρόδημος, Χάμος, Σενκάι (60΄ Νάνος), Κουλτσιάκης.

ΑΕ Καραισκάκης : Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (65΄ Τζερεμές), Σιμονιάν, Στάνσετιτς (71΄Γραβάνης), Βασιλίεβιτς (83΄Μάλλιος), Καβαλλάρης.

*rockngoal.com.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected