Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Δοκιμάζεται στο “Βικελίδης” η ομάδα του Υφαντίδη

5060d0670908af2409f9e174ef3147a7_LΜε στόχο την τρίτη σερί νίκη που θα τους διατηρήσει στην δεύτερη θέση, οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Χαλάστρας την Δευτέρα (9/2) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Οι νίκες Πανσερραϊκού και Καβάλας δεν αφήνουν περιθώρια για βαθμολογική απώλεια στον Άρη που στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής υποδέχεται τον Καμπανιακό.

Οι «κίτρινοι» έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Δευτέρας (9/2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να μην έχει στη διάθεσή του τον Βάσκο Φερνάντες που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει ποινή.

Αναλυτικά λοιπόν οι «εκλεκτοί» του Μαυροβούνιου προπονητή είναι οι εξής: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Γκίνο, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Ντούνγκα.

Όσο για τους φιλοξενούμενους, ο Λεωνίδας Ανυφαντής στα πλάνα του για το προσεχές παιχνίδι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τρικαλινού που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Έτσι, έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους και θα αποφασίσει για την τελική 18άδα λίγο πριν τη σέντρα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected