Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νησαϊκός – Ακαδημία Βέροιας 0-4 (photos+video)

P1050386Στο ντέρμπι που διεξήχθη στο Νησί για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα του Νησαικού αντιμετώπισε την Ακαδημία Βέροιας με τους “βυσσινί” να επικρατούν με το ευρύ 4-0.

Ο αγώνας έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων των προηγουμένων ημερών. Ο Νησαικός παρατάχθηκε με νέα πρόσωπα στην αρχική του ενδεκάδα με τον προπονητή κ. Πατρίκα Γ. να «πονοκεφαλιάζει» εξ αιτίας της απουσίας (ίωση) του Συμψερή, βασικού και μοναδικού τερματοφύλακα που διαθέτει η ομάδα.

Στην θέση του πορτιέρο επέλεξε τον επιθετικός της ομάδας Καμπούρη, ο οποίος έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Η Ακαδημία από την άλλη εκμεταλλεύτηκε αυτήν την κατάσταση δείχνοντας ότι είναι μια ομάδα με ομοιογένεια, ταλέντο και γενικότερα  φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Τάσος Ανθυμιάδης στις προπονήσεις!

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Βέροιας μπήκε δυνατά στον αγώνα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 4’, με τον Τάσο Γαβριηλίδη να σουτάρει και την μπάλα να κολλάει επάνω στην γραμμή λόγω λάσπης. Στο 7΄ άνοιξε το σκορ με τον Νταμοτζίδη να κερδίζει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

P1050417

Σε δύο φάσεις (14′ και 23′ αντίστοιχα) οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για λανθασμένη υπόδειξη off-side στον Αντώνη Παπαδόπουλο και για ανατροπή του Γρηγόρη Πατρίκα μέσα στην αντίπαλη περιοχή αντίστοιχα, με τον ρέφερι να δείχνει “παίζετε”. Στο 27’ έγινε το 2-0 με τον Νταμοτζίδη να πιάνει έναν ‘’κεραυνό’’ και την μπάλα να καταλήγει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Καμπούρη.

Στο 37’ ο Νταμοτζιδης έκανε το χατ-τρικ με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ και μαζί του πήρε και τον τίτλο του MVP. Στο 40’ αποβλήθηκε ο Γρηγόρης Πατρίκας με απευθείας κόκκινη κάρτα ο οποίος χτυπώντας αντικανονικά τον αντίπαλο του Γαβριηλίδη Τ. πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημιχρόνιο το σκηνικό παρέμεινε αναλλοίωτο, με τον Νησαϊκό να προσπαθεί να κρατηθεί στον αγώνα και την Ακαδημία να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στο 50’ και στο 53’ με ισάριθμα σουτ του Σαμπρή. Στο 60’ ο Κιστογλίδης σούταρε και ο Οβεζίκογλου έπεσε στη γωνία του αποσοβώντας το γκολ

Το 4-0 έγινε στο 68’ με όμορφο τέρμα από τον Συμπεθέρη, ενώ στο 71’  ο Γαβριηλίδης είχε δοκάρι. Τέλος στο 88’ ο Καλφούντζος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, υπόδειξη για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Αξίζει να σημειωθεί ο σοβαρός τραυματισμός του Ταραπόσου του Νησαϊκού, ο οποίος σε σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Βέροιας έπεσε άτσαλα στο έδαφος με το παίκτη να σφαδάζει από τους πόνους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ποδοσφαιριστής των “πρασίνων” υπέστη κάταγμα σε δυο πλευρά. Το σίγουρο είναι ότι όλοι του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Το τέλος του αγώνα βρίσκει την ομάδα της Βέροιας ικανοποιημένη οι οποίοι απέσπασαν πολύτιμο τρίποντο από την έδρα  του ανταγωνιστή Νησαικού και τους γηπεδούχους να πρέπει να ανασυνταχθούν για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

DSC_0213 DSC_0216

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Νησελίτη

Συνθέσεις

Νησαϊκός: Καμπούρης, Γερόπουλος (Κουρμουλάκης), Παπαγιαννόπουλος, Κελεσίδης, Πατρίκας Γ., Παπαδόπουλος Αντ., Αναστασόπουλος (Παπαδόπουλος Απ.), Ταραπόσος (Μοσχόβης), Κούκλας Π., Κούκλας Ν., Κιστογλίδης

Ακαδημία Βέροιας : Οβεζίκογλου (Μουχτάρης), Ντόγος, Αργυρόπουλος (Γαβριηλίδης Χ.), Τουρατζίδης (Γκαλαΐτσης), Σαχπατζίδης, Σαμπρής, Γαβριηλίδης Τ., Μιχαηλίδης, Νταμοτζίδης, Καλφούντζος, Συμπεθέρης

δείτε παρακάτω βίντεο με στιγμιότυπα και δηλώσεις

Βάλτος Boys

*ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΚΟΛΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected