Κατηγορίες
Football League

Football League – Παραίτηση Διλμπέρη, Νταμαρλής για Επισκοπή!

Χωρίς τίτλοΟ Παναγιώτης Διλμπέρης υπέβαλε την παραίτησή του, ενώ παίκτες και ΔΣ προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Η τρίτη διαδοχική ήττα του Απόλλωνα 1926 από τον Ολυμπιακό Βόλου, φέρνει εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, που στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τους Θεσσαλούς τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει… ηλεκτροσόκ, μίλησε λίγο αργότερα στους παίκτες και τόνισε ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές τού ζήτησαν να ανακαλέσει και να παραμείνει στη θέση του ώστε να συνεχίσουν όλοι μαζί την προσπάθεια για την παραμονή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η συζήτηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (10/2).

Χωρίς τίτλο

Η Επισκοπή, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, κλείνει τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή. Ενδιαφέρον και για Καραλή!

Στις 13 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και η Επισκοπή σκοπεύει να συνεχίσει την ενίσχυσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, η ομάδα του Ρεθύμνου έδωσε τα χέρια με τον 23χρονο αμυντικό, Ερωτόκριτο Νταμαρλή που έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα (1 συμμετοχή) και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη (26 ματς, 1 γκολ).

Εκτός του Νταμαρλή οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι η Επισκοπή επιδιώκει να αποκτήσει και τον πρώην περιφερειακό επιθετικό του ΑΟ Χανιά, Γιάννη Καραλή, ο οποίος δεν έχει βρει ομάδα και μπορεί να υπογράψει έως την Παρασκευή (13/02).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected