Κατηγορίες
Football League

Ζάκυνθος – Επιστροφή στις προπονήσεις μετά την τριήμερη αποχή

Zakinthos_2014_610x400Ύστερα από τρεις ημέρες, οι παίκτες της Ζακύνθου επιστρέφουν στις προπονήσεις, αφού πήραν εγγυήσεις απ’ τη διοίκηση πως το οικονομικό θέμα θα λυθεί άμεσα.

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και… τέλος! Μετά από τρεις μέρες αποχή απ’ τις προπονήσεις, οι παίκτες της Ζακύνθου αποφάσισαν σήμερα (Παρασκευή) να φορέσουν τα… ρούχα της δουλειάς.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών είχε συνάντηση με τη διοίκηση κι αφότου πήρε εγγυήσεις πως το οικονομικό πρόβλημα θα εξομαλυνθεί άμεσα, αποφάσισαν από κοινού να γυρίσουν στις υποχρεώσεις τους.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως η υπόθεση έχει λήξει δια παντός… Κι αυτό γιατί οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι δεδομένο πως έχουν «θέμα» με τις πληρωμές κι ενώ ήδη υπάρχουν οφειλές που… τρέχουν!

Ωστόσο, έδωσαν στους παίκτες του Ακίνο να καταλάβουν πως στην παρούσα φάση το κοινό καλό είναι να… πέσουν οι τόνοι, να ηρεμήσει η κατάσταση και απ’ τη μεριά τους θα κάνουν τα πάντα για να φανούν «εντάξει» στο εγγύς μέλλον και να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα ως προς το οικονομικό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected