Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame των δύο ομίλων της Α2 (18η αγωνιστική)

pregame11111111Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

18η αγωνιστική

Με τη 18η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής και ο…καυτός 1ος όμιλος περιλαμβάνει έξι καθοριστικά παιχνίδια σε κορυφή και ουρά. 

Η νίκη της Ακαδημίας Βέροιας στο εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Νηρέα Βέροιας, ολοκλήρωσε τις όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν στο γκρουπ και διαμόρφωσε νέα δεδομένα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη βρίσκεται πλέον μόνη δεύτερη στην κατάταξη, παραμένοντας πάντα στο…κατόπι της ΑΕ Αλεξάνδρειας που αύριο έχει τη δυνατότητα να διευρύνει το σερί της, υποδεχόμενη στο ΔΑΚ της πόλης τον Μακεδονικό Πλατάνου.

Η Ακαδημία αγωνίζεται επίσης εντός έδρας με αντίπαλο τον παραπαίοντα Αχιλλέα Νεοκάστρου ενώ οι άλλες δύο διεκδικήτριες ομάδες της ανόδου (Νησαϊκός και Ποντιακή Νεολαία Αράχου) δοκιμάζονται στις δύσκολες έδρες της Θύελλας Σταυρού και Εθνικού Ράχης αντίστοιχα.

Σημαντικό ματς και σε Παλατίτσια και Μέση, όπου ΠΑΟ και Νηρέας θέλουν τους βαθμούς για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τον φετινό τους στόχο ενώ από την άλλη πλευρά, Άρης Παλαιοχωρίου και Δόξα Λιανοβεργίου δύσκολα θα μπορέσουν να προλάβουν το…τρένο της ανόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

ΑΕ Αλεξάνδρειας (1) – Μακεδονικός Πλατάνου (7)  [2-1]

ΠΑΟ Παλατίτσια (10) – Άρης Παλαιοχωρίου (6)  [2-4]

Νηρέας Βέροιας (11) – Δόξα Λιανοβεργίου (5)  [2-6]

Eθνικός Ράχης (13) – Ποντιακή Νεολαία Αράχου (4)  [0-8]

Ακαδημία Βέροιας (2) – Αχιλλέας Νεοκάστρου (12)  [5-3]

Θύελλα Σταυρού (8) – Νησαϊκός (3)  [1-2]

Ρεπό : Αλιάκμων Νησελίου (9)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου

*ενημέρωση για τους αγώνες του πρώτου ομίλου, ζωντανά αύριο παράλληλα με το live της Γ Εθνικής


 

Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

18η αγωνιστική

Σαφώς πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στον δεύτερο όμιλο της Α2, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Μοναδική εκκρεμότητα η ομάδα που θα τερματίσει την τελευταία θέση που οδηγεί στην Β Ερασιτεχνική αλλά και το ποια θα κατακτήσει τον τίτλο που θα την οδηγήσει στην αναμέτρηση του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας, κόντρα στον πρωτοπόρο του άλλου ομίλου.

Ο πρωτοπόρος Κεραυνός, μετά το πρώτο “στραβοπάτημα” στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχεται στην Επισκοπή την πολύ ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Νέα Γενεά Νικομήδειας, που “καίγεται” για τους βαθμούς της νίκης. Στη…γωνία καιροφυλακτεί την ίδια ώρα ο Απόλλων, που υποδέχεται στη Λυκογιάννη τη Δόξα Νάουσας, με τους “ασπρόμαυρους” να θέλουν μόλις τέσσερις βαθμούς στα εναπομείναντα ματς για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την παραμονή τους.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Κοπανό και Μαρίνα (αναμένονται “ανοιχτά παιχνίδια” με μεγάλα σκορ) ενώ σε Ραχιά και Μακροχώρι, Απόλλων Αγίου Γεωργίου και Ακαδημία θέλουν τους βαθμούς για να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Απόλλων Λυκογιάννης (12) – Δόξα Νάουσας (8)  [2-3]

ΑΟ Μαρίνας (7) – Θύελλα Στενημάχου (5)  [0-1]

Κεραυνός Επισκοπής (1) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (11)  [6-1]

ΑΕΠ Βέροιας (6) – Απόλλων Αγίου Γεωργίου (10)  [3-1]

ΓΑΣ Κοπανού (2) – Ελπίδα Μονοσπίτων (3)  [1-1]

Ακαδημία Μακροχωρίου (9) – Ολυμπιακός Νάουσας (4)  [2-3]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected