Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Φίλιππος Μέσης 2-0

DSCN4160.Υπό την…επήρεια του αποκλεισμού από το Κύπελλο και παρουσία ελάχιστων θεατών, ο ΑΣ Ειρηνούπολης επικράτησε του καταδικασμένου σε υποβιβασμό Φίλιππου Μέσης, σε μια πολύ μέτρια ποιοτικά αναμέτρηση και χωρίς τις πολλές συγκινήσεις.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ήταν εμφανώς επηρεασμένη από την ήττα της Τετάρτης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και αυτό φάνηκε χαρακτηριστικά στις κινήσεις των παικτών εντός αγωνιστικού χώρου. Οι “τζιαλορόσι” αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τη αναμέτρηση κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα, καθώς στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκαν οι Παπαδόπουλος, Παρσόπουλος και Μανδάλης, ενώ την πρώτη του συμμετοχή κατέγραψε ο Μανώλης Γκελοσάνι, που μεταγράφηκε από τα Λευκάδια.

Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κόντρα σε έναν ομολογουμένως ποιοτικότερο αντίπαλο και με…χαοτική βαθμολογική διαφορά, κατάφερε να αντιπαρατάξει σθένος και θα μπορούσε (αν ήταν πιο εύστοχος στη φάση του 68′) να πάρει και κάτι καλύτερο από το ματς.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, με μοναδικές καλές στιγμές ένα τετ-α-τετ του Καραγιάννη από πλάγια θέση που πλάσαρε άουτ και από ένα καλό σουτ των Μανδάλη και Κουκουράκη που δεν βρήκαν στόχο. Ωστόσο κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ καθώς στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου, ο Αργυρίου εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Θεοδωρίδης προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα η οποία στρώθηκε στον Βαλδήρ, ο τελευταίος έπιασε την κεφαλιά, οι αμυντικοί απομάκρυναν προ της γραμμής αλλά ο έμπειρος αμυντικός με δεύτερη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Χρυσάνη για επιθετικό φάουλ στον Θεοδωρίδη.

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και τους “βυσσινί” να προσπαθούν με αντεπιθέσεις ή στημένα να απειλήσουν την εστία του Ιωακειμίδη. Στο 61′ ο Παρσόπουλος έχασε δύο απανωτές καλές ευκαιρίες τις οποίες αποσόβησε εντυπωσιακά ο Θεοδωρίδης και ενώ στα δεξιά ήταν αφύλαχτος ο Τζεϊρανίδης.

Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 68′ όταν ο Φίλιππος κέρδισε φάουλ στα πλάγια προς τη γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Γιάννου το εκτέλεσε και η μπάλα αφού αποκρούστηκε από τα ακροδάχτυλα του Ιωακειμίδη, χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε στη συνέχεια από τους αμυντικούς σε κόρνερ.

DSCN3849

Δύο λεπτά αργότερα, το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά όταν ο Βαλδήρ έκανε την κίνηση από το κέντρο του γηπέδου, άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Παρσόπουλο και πριν μπει στην περιοχή “έσπασε” τη μπάλα πλάγια και ο επερχόμενος Σαμψωνίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Παυλίδη.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωκειμίδης, Συμεωνίδης (46′ Γκελοσάνι), Αργυρίου (78′ Παντζαρτζίδης), Τζεϊρανίδης, Βαλδήρ, Παπαδόπουλος, Κουκουράκης, Σαμψωνίδης, Παρσόπουλος (68′ Κάρλος Βίγια), Μανδάλης, Καραγιάννης.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Σότι, Πάτρας Ρ., Ρόκκος, Γιάννου, Μυλωνάς (46′ Κατσαβός), Βασιλείου (77′ Μπάτζιος), Πάτρας Κ., Μπαλτζής Β. (63′ Γιαννόπουλος), Νουρής Σ., Κακκάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected