Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (0-1) Για 90′ ο Μπενίσκος

DSC_0124Σημαντική νίκη για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας κόντρα στον Εθνικό στη Φιλιππιάδα με σκορ 1-0. Και οι δυο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο διαβασμένες και να προσέχουν να μην δεχτούν γκολ.

Μέχρι το 35′ το πρώτο ημίχρονο είχε πρωταγωνιστή τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Αν και δύο ομάδες ήταν αρχικά νευρικές, με λάθος πάσες, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 11΄ κόρνερ του Κολιάκη κεφαλιά του Δάρδα και ο Καραγκούνης πάνω στη γραμμή διώχνει τη μπάλα. Στο 15΄ σουτ του Κολιάκη μπλόκαρε ο Σακελλαρίδης, και στο 19΄ απευθείας φάουλ του Γήτα άουτ.  Οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο ένα σουτ του Νάκα στο 26΄ που έδιωξε σε κόρνερ ο Σιαράβας. Στο 33΄ κάθετη πάσα του Δάρδα στον Κολιάκη και ο τελευταίος μόνος απέναντι από τον Σακελλαρίδη από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ. Στο 51΄ κεφαλιά του Λέντζου άουτ, και στο 53΄ προβολή του Δημητρίου από καλή θέση άουτ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας προηγήθηκε με πλασέ του Μακράκη στο 60ο λεπτό, ένα γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ.

Το γκολ αυτό ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των φιλοξενούμενων και έριξε αυτή των γηπεδούχων.

Στο 79΄ ο Εθνικός είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση αλλά ο Σακελλαρίδης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ την κεφαλιά του Δάρδα. Στο 80΄ πλασέ του Μακράκη έδιωξε με τα πόδια ο Σιαράβας.

Συνθέσεις

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Γιαννούλης, Λέντζος (85΄Τσαγκαλίδης), Κολιάκης, Τσακανίκας (66΄Φώτης), Μπενίσκος, Γήτας, Κολιός Γ. (87΄Μαλλάτος).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Αποστόλης Στύλος): Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Καραγκούνης (72΄Παυλίδης), Δημητρόπουλος, Κωτσιαρίδης (92΄Λάλα), Νάκας (90΄Ηλιάδης), Μακράκης.

*Βησσαρίων Σάκκος, sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected