Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Πύρασος 0-2

maxresdefaultΜόνο τη νίκη ήθελε σήμερα στο Μακροχώρι ο Πύρασος και την πήρε. Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου “ξεκλείδωσε” την άμυνα των αντιπάλων της στο δεύτερο μέρος, με γκολ των Δαμάσκου, Αναστασίου και συνέχισε την ανοδική της πορεία που την έχει φέρει πλέον στην 7η θέση και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Πύρασο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την εδαφική υπεροχή, έλειπε όμως η τελική μεταβίβαση. Στο 1ο μόλις λεπτό, από κόρνερ του Π.Θ. Κοντοβά κι άστοχη έξοδο του Κύρου, ο Σπ. Γκάγκας δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Η μοναδική φάση των γηπεδούχων καταγράφηκε στο 25′ και ήταν τετ-α-τετ του Πατσιαβούρα που απέκρουσε ο Χαλάτσης. Στο 30ό λεπτό, από κόρνερ του Γ. Κοντοβά, Μπασδάνης και Στεφανής βρέθηκαν σε θέση για γκολ, το πλασέ του δεύτερου κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μυργιώτης είχε σουτ που έφυγε λίγο άουτ στο 52′, ενώ λίγο αργότερα, από κάθετη του Τσιουρέλη, ο Βέργος προσπάθησε να σκοράρει περνώντας την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ που μπλόκαρε την τελευταία στιγμή με δυσκολία. Το 0-1 έγινε στο 65′. Ο Τσιουρέλης έβγαλε ωραία διαγώνια μπαλιά και ο Δαμάσκος σκόραρε με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Τρία λεπτά αργότερα, το δεύτερο γκολ για τους “κυανόλευκους”. Ο Σφάκας σέντραρε από δεξιά και ο Αναστασίου βρήκε στόχο με το κεφάλι. Μετά το 0-2, ο Πύρασος είχε άλλες δύο καλές στιγμές για γκολ, με σουτ του Αναστασίου από το ύψος της μεγ. περιοχής που πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και προσπάθεια του Γ. Κοντοβά.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Κύρου, Κωτσόπουλος (73′ Πεταλάς), Αραμπατζής, Κυβρακίδης, Μπλούκας, Αργυρόπουλος, Τσίκος, Πατσιαβούρας, Φουρτζίου, Καγιάογλου (60′ Τάνης), Ζαχαριουδάκης (80′ Μιχαλόπουλος).

Πύρασος : Χαλάτσης, Σφάκας, Π.Θ. Κοντοβάς (56′ Δαμάσκος), Γ. Κοντοβάς, Σπ. Γκάγκας, Στεφανής, Μπασδάνης, Βέργος, Μυργιώτης, Τσιουρέλης (84′ Βαγγελάκος), Αναστασίου (80′ Μίλτος).

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected