Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Σμύρνης – Πρωτοφανής η ποινή στον Κοτταρά!

kotaras-604x345Η χειροδικία εναντίον δημοσιογράφου οδήγησε σε μια πρωτοφανή ποινή ενός παράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας!

Πρόκειται για τον Δημήτρη Κοτταρά, τον πρώην τερματοφύλακα και νυν τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος τιμωρήθηκε με φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή, αλλά και απαγόρευση παρουσίας στο γήπεδο στους αγώνες της ομάδας του, επειδή στις 29 Αυγούστου 2014, χειροδίκησε εναντίον της δημοσιογράφου, Γωγώς Κουμπούνη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Όπως γράφει το a-sports.gr, η αναστολή δεν ισχύει για την παρεπόμενη ποινή, που επέβαλε το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον Κοτταρά, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια(!) οφείλει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, δύο ώρες πριν από κάθε παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης και να μένει εκεί, ως δύο ώρες μετά τη λήξη του αγώνα!

Αυτό σημαίνει ότι ο Κοτταράς θα είναι ο πρώτος τεχνικός διευθυντής ομάδας, που δεν θα μπορεί να παρακολουθεί αγώνες της ομάδας του και θα πρέπει να παρουσιάζεται για σχεδόν 6 ώρες στο αστυνομικό τμήμα, κάθε φορά που παίζει ο Απόλλωνας.

Κι όλα αυτά, επειδή χτύπησε δημοσιογράφο, κάτι που για την ΕΠΟ ήταν “νορμάλ” καθώς του επέβαλε απλά χρηματικό πρόστιμο 4.000 ευρώ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected