Κατηγορίες
Διάφορα

Sports Cafe “Draw” – Οι θαμώνες ψηφίζουν…Ρεάλ!

 

Η Σάλκε υποδέχεται την Ρεάλ με το αντίστοιχο ματς πέρσι να έχει λήξει 1-6, ενώ Βασιλεία και Πόρτο τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά. Δείτε στοιχεία, δηλώσεις και πιθανές 11άδες για τα ματς των “16” του Champions League που μπορείτε να απολαύσετε στο Sports Cafe “Draw”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνει μήνα χωρίς γκολ και ο Έντεγκααρντ ίσως γράψει ιστορία, ενώ ο Πάουλο Σόουζα κόντρα στους συμπατριώτες του “κυνηγά” την μεγαλύτερη προπονητική του επιτυχία.

Μόνο μία φορά έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, μόλις πέρσι, επίσης στην φάση των “16”. Η Ρεάλ νίκησε με 6-1 στην Γερμανία και με 3-1 στην Ισπανία και τελικά κατέκτησε το Champions League.

Αν καταφέρει η Σάλκε να κάνει την έκπληξη θα προκριθεί στα προημιτελικά για 4η φορά στην ιστορία της (1959, 2008, 2012 οι τρεις πρώτες), ενώ η Ρεάλ αν περάσει θα είναι για 5η συνεχόμενη χρονιά και συνολικά 32η!

Φέρμαν, Κολάσινατς, Γκορέτσκα, Ντράξλερ, Φαρφάν, Ομπάσι και Γκίφερ είναι στο απουσιολόγιο του Ρομπέρτο Ντι Ματέο λόγω τραυματισμών. Βασικός θα είναι ο 19άχρονος τερματοφύλακας, Τίμον Βέλενροϊτερ, κάνοντας ντεμπούτο στην διοργάνωση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Από την άλλη, ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει στην διάθεσή του τους Σέρχιο Ράμος, Κεντίρα, Μόντριτς, Φάμπιο Κοεντράο και Χάμες Ροντρίγκες. Ο Πέπε επιστρέφει, ο Λούκας Σίλβα δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στην διοργάνωση και μάλιστα ως βασικός, ενώ αν παίξει ο Μάρτιν Έντεγκααρντ θα γίνει ο νεότερος παίκτης του θεσμού (τρεις μέρες νεότερος από τον Σελεστίν Μπαμπαγιάρο).

Οι πιθανές 11άδες

ΣΑΛΚΕ (5-3-2): Βέλενροϊτερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Φουχς, Κίρχοφ, Χέγκερ, ΚΠ Μπόατενγκ, Τσουπό-Μοτίνγκ, Χούντελααρ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Λούκας Σίλβα, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected