Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τέσσερα γκολ στο “Γεντί Κουλέ”, κανένας νικητής!

534984ba3f564f7d13a143dc61de1cca_LΜπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να πάρει τον βαθμό σε μια ισοπαλία «άβολη» για αμφότερες τις ομάδες

Πολύ κοντά στους τρεις βαθμούς βρέθηκε ο Πανιώνιος καθώς προηγήθηκε νωρίς με 2-0 αλλά ο Εργοτέλης κατάφερε να βρει τον τρόπο να πάρει την ισοπαλία. Ωστόσο, η «μοιρασιά» στο «Γεντί Κουλέ» δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες που παραμένουν στα… χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

«Φορτσάτοι» οι φιλοξενούμενοι

Έχοντας αντίπαλο τον καιρό, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα ο αέρας ήταν έντονος και δεν έλειψε η βροχή (ούτε το… χαλάζι κατά διαστήματα!) οι δυο ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό αν και ο Πανιώνιος σκόραρε σχεδόν με το «καλησπέρα». Ο Φούντας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Τζανακάκης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες του Ουζουνίδη άρχισαν να «πατούν» καλύτερα στο ματς πιέζοντας τον Εργοτέλη που έδειχνε αιφνιδιασμένος.

Ωστόσο, από το 20’ και μετά οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, ανέβασαν την πίεσή τους και έψαχναν διαδρόμους προς τα καρέ του Παπαδόπουλου, χωρίς όμως επιτυχία. Οι «κυανέρυθροι» είχαν κλείσει καλά τους χώρους και δεν απειλούνταν. Μάλιστα στο 29’ πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν ύστερα από λάθος του Τζανακάκη ο Φούντας πήρε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον Σαράνοφ μπαίνοντας στην περιοχή, για το 2-0. Όμως, η κατοχή των Κρητικών δεν άλλαξε και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Έτσι, κατάφεραν στο 38’ να κερδίσουν πέναλτι με τον Μήτσιο να δείχνει παράβαση σε ανατροπή του Καλέ από τον Παπαδόπουλο και ο Ουλά που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 2-1 που ήταν και στο σκορ του ημιχρόνου.

Πήρε τον βαθμό ο Εργοτέλης

Σε αντίθεση με την εικόνα του πρώτου 45λέπτου που ο ρυθμός ήταν αρκετά ικανοποιητικός με τις δυο ομάδες να δείχνουν δραστήριες, στο δεύτερο μέρος γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι φάνηκε να… έχουν κατεβάσει ταχύτητα. Ο Εργοτέλης είχε την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Πανιώνιος με το υπέρ του 2-1 έκανε διαχείριση του αποτελέσματος, με τους Σαράνοφ και Παπαδόπουλο να μην ανησυχούν ιδιαίτερα.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected