Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – ΓΚΟΛ από τα ματς των 20.00 (vids)

3444e33634da4d545d0b5a91e2de1ac0_LΙσχυρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Βόλφσμπουργκ στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να φτάσει στη νίκη με 2-0 και να αναζητά πλέον ακόμα και ήττα με ένα γκολ στη ρεβάνς.

Βόλφσμπουργκ – Σπόρτιγκ  2-0

Καλύτερη ήταν η Κλαμπ Μπριζ απέναντι στην Άαλμποργκ παίρνοντας με άνετο τρόπο τη νίκη με 3-1 στο «Ένεργκι Νορντ Αρένα» για να «καθαρίσει» την πρόκριση.

Άαλμποργκ – Κλαμπ Μπριζ 1-3

Ό,τι ήθελε έκανε η Νάπολι στην Τραπεζούντα όπου φιλοξενήθηκε από την Τραμπζονσπόρ για να διαλύσει την αντίπαλό της με το εμφατικό 4-0 και να πάρει ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τραμπζονσπόρ – Νάπολι 0-4

Το… λάθος να προηγηθεί έκανε η Γιουνγκ Μπόις στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Έβερτον, καθώς τα «ζαχαρωτά» στη συνέχεια ξέσπασαν για να φτάσουν στη νίκη με 4-1 και να πάρουν ουσιαστικά την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Γιουνγκ Μπόις – Έβερτον 1-4

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Ρόμα και Φέγενορντ στο «Ολίμπικο» και έτσι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Ντε Κάιπ» σε μία εβδομάδα. Με αυτό το αποτέλεσμα αμφότερες οι ομάδες έμειναν ζωντανές στη «μάχη» της πρόκρισης.

Ρόμα – Φέγενορντ 1-1

Το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση του Europa League έκανε η Ζενίτ μετά τον… υποβιβασμό της από το Champions League. Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Αϊντχόφεν και θα πρέπει να κρατήσει απλά το προβάδισμά της στη ρεβάνς.

Αϊντχόφεν – Ζενίτ 0-1

Όλα ανοιχτά έμειναν στην αναμέτρηση της Τορίνο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ύστερα από το μεταξύ τους ισόπαλο 2-2 στην Ιταλία. Έτσι, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο «Σαν Μαμές».

Τορίνο – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected