Ποδόσφαιρο

Το ξύλο της…αρκούδας σε ένα ακόμη ματς ερασιτεχνικού… (vid)

59ee5555e1c21ee14ff530af45276f19_LΣκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν σε ματς ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ηλεία, ανάμεσα στον Ηρακλή Πύργου και τον Άφοβο Βροχίτσας.

Το παιχνίδι διεκόπη στο 85’ καθώς οι παίκτες του Ηρακλή επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τόσο στον διαιτητή Γεωργόπουλο και τον βοηθό Στρακόπουλο. Αφορμή για τα θλιβερά επεισόδια στάθηκε το γεγονός ότι ο Άφοβος είχε κερδίσει πέναλτι (το δεύτερο γι’ αυτόν και τρίτο συνολικά ως τότε στο ματς). Ο Αγγελόπουλος το εκτέλεσε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή και ο βοηθός Στρακόπουλος παράλληλα είχε σηκώσει τη σημαία του (προφανώς για να υποδείξει επανάληψη, θεωρώντας ότι ο τερματοφύλακας είχε βγει πιο μπροστά από το επιτρεπόμενο όριο).

Στην επαναφορά της μπάλας ο Αγγελόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Στρακόπουλο να υποδεικνύει τελικά στον διαιτητή Γεωργόπουλο να καταλογίσει το γκολ, αφήνοντας προφανώς το πλεονέκτημα, κάτι που έκανε ο διαιτητής δείχνοντας σέντρα! Η απόφαση αυτή δεν άρεσε στους παίκτες του Ηρακλή και ακολούθησαν οι παρακάτω σκηνές… ντροπής…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected