Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-1

DSC_0199Στην δεύτερη εντός έδρας ήττα του υποχρέωσε σήμερα τον Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ταυτόχρονα έκανε αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία του.

Οι πρωταθλητές παρουσίασαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς εκτός του τέρματος είχαν πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ ενώ ακόμη κι όταν έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιάννη Τζέπη (73′) κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και πανηγύρισαν στο τέλος την 14η φετινή τους νίκη.

Από την άλλη πλευρά οι “πράσινοι”, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, είχαν τις ευκαιρίες στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να σκοράρουν όπως άλλωστε έκαναν σε όλα τους τα φετινά παιχνίδια! Εκτός των άλλων, διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του κ. Μαντάκη και των βοηθών του, με το διαιτητικό τρίο στο τέλος, να αναγράφουν στο φύλλο αγώνος για βίαιο τράβηγμα στον κ. Παρασίου από φίλαθλο που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, για φτύσιμο αλλά και για φραστικές επιθέσεις, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά πως εισήλθαν εντός γηπέδου περί τους 20 φιλάθλους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες απέδειξαν για ποιο λόγο πρωταγωνιστούν (και) φέτος στο πρωτάθλημα. Το πρώτο 25λεπτο ανήκει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Γιάννη Τζέπη, ο οποίος εξ επαφής δεν έκανε το πλασέ όπως θα ήθελε.

Η μπάλα συνέχισε να πηγαίνει πάνω κάτω στη συνέχεια και στο 23′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σπύρο Κίτσα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ στον Ηλία Αθανασιάδη και στη συνέχεια ο Πατατούκας γέμισε στη μεγάλη περιοχή και ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ με διπλή προσπάθεια “έγραψε” το 0-1

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους στη συνέχεια και στο 34′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βασίλη Παπαδόπουλο ο οποίος δέχτηκε τη σέντρα ακριβείας του Σερμπίνη και εξ επαφής δεν σημάδεψε σωστά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 42′ ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μία ακόμη καλή στιγμή όταν Χαλβατζής και Καρβούνης άλλαξαν ωραία τη μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Σερμπίνη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, το σουτ όμως που επιχείρησε ο μέσος των γηπεδούχων, έφυγε λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θεοδώρου.

Χωρίς τίτλο

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο 0-2, το σουτ όμως του Πατατούκα από πλάγια απέκρουσε ο Μουσκεφτάρας σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο θεαματικό και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ. Οι γηπεδούχοι κατέγραψαν δύο καλές στιγμές με τους Βασίλη Παπαδόπουλο και Σερμπίνη ενώ οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Σπύρο και Θανάση Κίτσα. Στο 73′ ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιάννη Τζέπη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απόφαση που εξόργισε τον μεσοαμυντικό των φιλοξενούμενων, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Ωστόσο ο “δικέφαλος”, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, είχε “χρυσή” ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όμως η εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Μπουκλά αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Μουσκεφτάρα, ο οποίος κράτησε το ρευστό 0-1 για την ομάδα του. Στην παράβαση υπέπεσε ο Κώστας Καρβούνης, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται και πάλι υποστηρίζοντας πως η επαφή είναι ώμο με ώμο.

Το σκορ όμως στα υπόλοιπα 15 περίπου λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μία ακόμη νίκη και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων να βρίσκεται πλέον στο -9 από την κορυφή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Μουσενίκα.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Δρομπουλιανίδης (59′ Ελευθεριάδης), Σερμπίνης, Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Σαλτουρίδης, Αθανασιάδης Η., Σούρλας Δ., Μηνούδης Α., Βελικούδης, Καρβούνης

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Κούκλας, Κίτσας Λ.Δ. (86′ Θεοδώρου Κυρ.), Μπουκλάς Α., Μπουκλάς Γ., Τζέπης Γ., Καρατάσιος, Τζέπης Χ. (46′ Λαδάς), Κίτσας Θ., Πατατούκας, Κίτσας Σ. (58′ Χαρισούδης)

*φωτ. στη μέση από alexandreia-news.blogspot.gr298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected