Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πάνος Μωυσίδης – Ο MVP της 21ης αγωνιστικής!

cebccf89cf85cf83ceafceb4ceb7cf82-cf80

Μία ακόμη εβδομάδα εντυπωσιακής συμμετοχής για την ψηφοφορία ανάδειξης των MVP της Α1 Ερασιτεχνικής, που μετρά 2.5 χρόνια ζωής! Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 1841 ψηφοφόρους επιλέγοντας ανάμεσα σε 5 ποδοσφαιριστές.

MVP της 21ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Πάνος Μωυσίδης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο 3-1 επί του ΠΑΟΚ Κουλούρας και επιλέχθηκε από τους αναγνώστες ως ο πολυτιμότερος της αγωνιστικής, συγκεντρώνοντας μάλιστα ψήφους που κάλλιστα θα μπορούσαν να τον αναδείξουν…κοινοτάρχη! Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο All Star Game (η  διαδικασία μέσω αναγνωστών ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σάββατο) ωστόσο θα παραλάβει το βραβείο του MVP σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Φλογκέρτ Σκούρα της ΑΕ Καψόχωρας, που ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας με αντίπαλο τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Σπύρος Σταματέλος του ΦΑΣ Νάουσα, MVP με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 1841 αναγνώστες μας :

Πάνος Μωυσίδης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου) 1272 ψήφους – 69.14%

Φλογκέρτ Σκούρα (ΑΕ Καψόχωρας) 330 ψήφους – 17.93%

Σπύρος Σταματέλος  (ΦΑΣ Νάουσα) 98 ψήφους – 5.34%

Σωτήρης Ιωακειμίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης)  76 ψήφους – 4.14%

Δημήτρης Παπαδόπουλος (Εθνικός Κλειδιού)  51 ψήφους – 2.76

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected