Κατηγορίες
Super League 1

Super League – «Διπλό» μετά από 6 μήνες!

e4e2e641e0399d9f692957a06d8175f5_LΜετά από έξι μήνες οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν «διπλό» στο πρωτάθλημα χάρη στο γκολ του Μαρσελίνιο στο 86’ που ολοκλήρωσε την ανατροπή στο «Γεντί Κουλέ» – Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς και οι δυο ομάδες

Την χαρά της εκτός έδρας νίκης γεύτηκε ξανά ύστερα από έξι μήνες ο Ατρόμητος απέναντι στον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου. Οι Περιστεριώτες είχαν πολύ δύσκολο έργο καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 18’ με πέναλτι κι έμειναν με 10 παίκτες αλλά βρήκαν τον τρόπο να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με το γκολ του Μαρσελίνιο στο φινάλε. Με δέκα από το 77’ και οι γηπεδούχοι.

Άντεξε αν και «λαβωμένος»

Με διάθεση για ανοικτό ποδόσφαιρο ξεκίνησαν το ματς οι δυο ομάδες και μέχρι το 15΄είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν από μια ευκαιρία. Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν πρώτοι καθώς στο 18’ ο Λαζαρίδης ανέτρεψε τον Σολάρι, είδε την κόκκινη κάρτα και ο δεύτερος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-0. Ωστόσο, το γκολ δεν φάνηκε να επηρεάζει τόσο τους φιλοξενούμενους που συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν και με παίκτη λιγότερο έβγαιναν με αξιώσεις στην επίθεση.

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected