Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Απαρτία στο ΔΣ για το μέλλον του ποδοσφαίρου

89b3949104f2bd68c24acd06c739a7cb_LΜε εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται το πόρισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, που διεξάγεται αυτή τη στιγμή.

Η προηγούμενη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, την Τρίτη (24/2) είχε διακοπεί, έπειτα από την ένταση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Αλαφούζου και ορίστηκε νέα, το μεσημέρι της Δευτέρας (2/3) προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα… βήμα της Super League στις επαφές με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Ο Υφυπουργός, έπειτα και τα όσα είχαν προηγηθεί στο επεισοδιακό ΔΣ της λίγκας, είχε αποφασίσει την αναβολή της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σε μία προσπάθεια να δείξει την πρόθεση της νέας Κυβέρνησης για το πρόβλημα της βίας που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και είχε δώσει μία εβδομάδα… προθεσμία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Βέβαια, η ένταση μεταξύ των δύο «αιωνίων» καλά… κρατεί και στο ΔΣ της Δευτέρας (2/3) θα διαπιστωθεί κατά πόσο όλες οι πλευρές έχουν… ηρεμήσει και αν θα δείξουν διάθεση για να συνεχιστεί κανονικά η δράση στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Κατά τη συνεδρίαση, το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να συζητηθούν και οι επόμενες… κινήσεις της διοργανώτριας αρχής, αλλά και τις εγγυήσεις που θα δώσουν οι ομάδες στον Σταύρο Κοντονή στη σύσκεψη της Τετάρτης (4/3).

Άπαντες παρόντες στο ΔΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας καθώς όλοι οι παράγοντες των ομάδων έφτασαν στα γραφεία του συνεταιρισμού

Μετά το επεισοδιακό Διοικητικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης (24/2), όλοι ελπίζουν ότι σήμερα τα πνεύματα θα είναι πιο ήρεμα.

Παράλληλα στόχος των παραγόντων είναι να συμφωνήσουν σε ορισμένα πράγματα και στη συνέχεια να προσπαθήσουν με τις κινήσεις τους να πείσουν τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο (7-8/3).

Βεβαίως αυτά που ζητά η Πολιτεία είναι πολλά για να λυθούν σε μία εβδομάδα, αλλά η Λίγκα αναμένεται να προτείνει κάποια προσωρινά μέτρα.

Το ΔΣ ξεκίνησε λίγο μετά τις 14.00 και από την πλευρά του Παναθηναϊκού το «παρών» δίνει ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ στα γραφεία της οδού Αστροναυτών βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected