Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Απαγόρευσε τις δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ!

482931a465eaf6c6aab1a455b83810da_XLΑπίστευτη απόφαση της Διοίκησης του Α.Ο.Τρίκαλα, που δεν επιτρέπει στο εξής στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να μιλούν στα τοπικά ΜΜΕ

Πριν μερικές μέρες επικοινωνήσαμε με ποδοσφαιριστή της ομάδας, καλώντας τον σε τηλεοπτική συζήτηση. Εκείνος, αφού αρχικά απάντησε θετικά, λέγοντας ότι έχει και την άδεια από της διοίκησης, εν συνεχεία υποστήριξε ότι το Δ.Σ. δεν του επιτρέπει να μιλήσει!!!

Επικοινωνήσαμε με έναν εκ των γενικών αρχηγών της ομάδας, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός, τονίζοντας και εκείνος ότι κατόπιν εντολής διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ δε θα μιλούν σε κανένα τοπικό ΜΜΕ!!!

Με άλλα λόγια, η διοίκηση , η οποία τόσο καιρό ζητάει από τους τοπικούς δημοσιογράφους να βοηθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα (κάτι που έχουμε κάνει και θα κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις και στη συνέχεια) από την πλευρά της υποβαθμίζει το δικό μας έργο, βάζοντας μας εμπόδια να προβάλλουμε τους ποδοσφαιριστές, δηλαδή τον Α.Ο.Τρίκαλα.

Ολα αυτά, λίγο καιρό μετά την πρωτοφανή απόφαση του Αγγελου Διγκόζη να κλείσει τις προπονήσεις για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που με δικά τους έξοδα καθημερινά πήγαιναν όπου γυμναζόταν η ομάδα, προκειμένου να κάνουν ρεπορτάζ.

Θα πρέπει η διοίκηση να αποφασίσει αν θέλει τους δημοσιογράφους στο πλευρό της ή όχι…

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected