Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Ελλάς 2015… “Βαλ’ τον βασικό αλλιώς πέθανες!”

2015030300643_161992975Πέρα από τις όποιες προσπάθειες γίνουν από τη νέα αθλητική ηγεσία του τόπου για την καταπολέμηση της βίας, είναι κάποια περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στα ενδότερα των ομάδων τα οποία είναι αμφίβολο, αν ποτέ σταματήσουν.

Και δείχνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο πως στην Ελλάδα το κακό έχει ξεφύγει… Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει σε αθηναϊκή ΠΑΕ, τις τελευταίες μέρες, και αφορά τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχεται ο προπονητής της!

Δύο με τρεις φορές την ημέρα, το κινητό του εν λόγω τεχνικού χτυπά και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ένας άγνωστος τύπος με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά της φωνής, αφού τον βρίζει με ακατονόμαστες εκφράσεις, συνιστά στον Ελληνα κόουτς, όχι μόνο να χρησιμοποιεί έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας στο βασικό σχήμα, αλλά να μην τολμήσει να τον κάνει και αλλαγή γιατί θα τον σκοτώσει! Παρότι ο άγνωστος καλεί από απόκρυψη, ο προπονητής έχει καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που αναφέρει ο «δράστης» να δηλώνει πλήρη άγνοια.

Αλλωστε, πέρα από το ότι ο παίκτης είναι ένας εκ των παλαιότερων μέσα στα αποδυτήρια, τις περισσότερες φορές ξεκινά στο βασικό σχήμα και τουλάχιστον μπροστά στον προπονητή δεν έχει εκδηλώσει τάσεις δυσφορίας όταν κάθεται στον πάγκο.

Το ότι βεβαίως, στο παρελθόν, του είχαν χρεωθεί αρκετά «φαγώματα» προπονητών στις ομάδες του βάζει σε σκέψεις αρκετούς, όπως και το ότι ανέκαθεν στο σωματείο αυτό λαλούσαν πολλοί κοκόροι…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected