Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μακροχώρι 3-0

P3080040

Εύκολο απόγευμα για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που συνεχίζει τις υψηλές του βαθμολογικά πτήσεις και να μένει σε πορεία πρωταθλητισμού. Ο σύλλογος της Πιερίας εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα και την εμπειρία του απέναντι στο νεανικό σύνολο του Μακροχωρίου και πρόσθεσε ακόμα 3 πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του.

Αν και ξεκίνησε σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο η αναμέτρηση της Νεοκαισάρειας, τελικά με το πέρασμα της ώρας έφτασε σε σημείο να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων.

Η πρώτη καλή φάση ανήκει στους γηπεδούχους. Μετά από πολύ καλή συνεργασία Λαζαρίδη, Μακράκη, Κοτσιαρίδη, ο τελευταίος έπιασε επάνω στην κίνηση το δυνατό σουτ για να αποκρούσει σε κόρνερ δύσκολα ο Παπαλαζαρίδης.

Στο 30΄φοβερή εκτέλεση φάουλ του Νάκα με τη μπάλα να κατεβαίνει στο σημείο του πέναλτι στην αντίπαλη περιοχή και να φτάνει στα πόδια του αμαρκάριστου Ραπτόπουλου που δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 54΄ ο Νάκας και πάλι δέχτηκε την μπάλα από αριστερά και έδωσε στην κυριολεξία ¨στο πιάτο» το γκολ στον Μακράκη που σε άδεια εστία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Τρία λεπτά αργότερα σε νέα φάση μέσα στην περιοχή του Παπαλαζαρίδη, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν το τρίτο και τελευταίο τους τέρμα όταν αρχικά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι σε κοντινό πλασέ του Ραπτόπουλου και στην επιστροφή της ο Παυλίδης με νέο δυνατό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν από πλευράς γηπεδούχων οι Δημητρουλόπουλος,, Ηλιάδης και για το Μακροχώρι οι Ζαχαριουδάκης και Οκόνγο.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος, Τασίδης (65΄ Ηλιάδης), Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Καραγκούνης (58΄Καθάριος), Παυλίδης, Μακράκης, Νάκας, Κοτσιαρίδης (60΄ Μωυσίδης).

Μακροχώρι: Παπαλαζαρίδης, Κωτσόπουλος, Αργυρόπουλος, Κυβρακίδης, Μπλούκας, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης (70΄Γιαννακόπουλος), Πατσιαβούρας, Οκόνγκο, Μιχαλόπουλος (46 Φούρτζιου) , Ζαχαριουδάκης (60΄Ταγκαλίδης)

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected