Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Άρτας – Πύρασος 0-0

DSCN3265

Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από το παιχνίδι με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου η Αναγέννηση, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο δημοτικό στάδιο Άρτας.

Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως αρνητικό για την ομάδα της Άρτας, καθώς ακολουθεί μία σειρά από δύσκολους αγώνες, όπου η «Α» θα πρέπει να πάρει κάποιους βαθμούς απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Παρότι η Αναγέννηση είναι στο +9 από τον 12ο του βαθμολογικού πίνακα, Δωτιέα, η υπόθεση παραμονής δεν έχει τελειώσει, καθώς η ομάδα της Αγιάς θα πάρει 6 βαθμούς χωρίς αγώνα και έχει σχετικάεύκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε. Αναμένεται να γίνει μεγάλη «μάχη» απότουλάχιστον έξι ομάδες για τη μία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό στα τοπικά. Φαίνεται πως η ζώνη θα πάει στους 44-45 βαθμούς, οπότε η «Α» που έχει 35 (+3 με τον Πυρσό), θα ψάξει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες (Μαρτίνο, Βελεστίνο, Ηγουμενίτσα, Αγιά), αλλά και νίκες στα εντός έδρας δυνατά παιχνίδια (Τρίκαλα, Αχιλλέα, Καραϊσκάκη, Οικονόμο).

Στο παιχνίδι με τον Πύρασο, τώρα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, όταν στο 3΄ η κοντινή κεφαλιά του Π. Κοντοβά πέρασε ψηλά άουτ. Στο 8΄ το αδύναμο σουτ τουΓεωργίου μπλόκαρε ο Χαλατσής και στο 16΄ την ίδια κατάληξη είχε νέο σουτ, από τονΣιδέρη. Στο 18΄ ο Σιδηρόπουλος πρόλαβε τον Χαλατσή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πύρασου, όμως ο β΄ βοηθός Τσόγκας είχε σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά μετά  (22΄), έπειτα από φάουλ του Ι. Κοντοβά, ο Π. Κοντοβάς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε, αλλά ο α΄ βοηθός Γκαρτζονίκας έδειξε οφσάιντ. Στο 25΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για το γκολ, όταν ο Π. Κοντοβάς με υπέροχη πάσα έβγαλε τον Δαμάσκο σε θέση τετ α τετ, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Μπαντής έδιωξε σε κόρνερ. Μετά το 30΄ του αγώνα, η Αναγέννηση είχε την υπεροχή και αφού απείλησε με μία απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρηστογιάννη (λίγο άουτ), στο 43΄ είχε χαμένο τετ α τετ με τον Νικοπολίδη, με τον Χαλάτση να βγάζει σε κόρνερ.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected