Football League

Αιγινιακός – Πιερικός (1-1) Αλλαγή ο Κυνηγόπουλος

Χωρίς τίτλοΙσόπαλο 1-1 ήρθε το ντέρμπι του Αιγινιακού με τον Πιερικό στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο του Αιγινίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένα ματς που διεξήχθη σε βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης. Λιγοστές φάσεις σε όλο το ματς. Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πιερικός με σκόρερ τον Καραγιαννίδη στο 71’. Ισοφάρισε ο Μπάρος με πανομοιότυπο γκολ στο 87’.

Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε το πρώτο μέρος του αγώνα, καθώς ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Ο Αιγινιακός είχε την υπεροχή, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Έχασε σημαντική ευκαιρία στο 35’, όταν ο Λιόλιος έβγαλε τη σέντρα, ο Γουέλκαμ έπιασε την γυριστή κεφαλιά και ο Λαμπάκης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας του Παπατολίκα. Ο Πιερικός απείλησε με το σουτ του Τσιάρα στο 10’.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά. Απείλησε στο 50’ με το σουτ του Λιόλιου, στο 66’ με τον Κυνηγόπουλο, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πιερικός πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 71’ ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σταματής έπιασε την κεφαλιά και ο Καραγιαννίδης με προβολή έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Στο 80’, ο Καζάκης έπιασε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στη ρίζα της δοκού και επτά λεπτά αργότερα, ο Μπάρος που είχε περάσει αλλαγή, έφερε το ματς στα ίσα: Κόρνερ Πέντα, κεφαλιά του Γουέλκαμ, έδιωξαν οι αμυντικοί του Πιερικού και ο Μπάρος με προβολή έκανε το 1-1.

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπερντέν (90′ Αντρέ), Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα (80′ Μπάρος), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα (66′ Κυνηγόπουλος), Γουέλκαμ, Καζάκης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Παλιάτσιος (90+3′ Καρατάσιος), Μπουζούκης, Τσιάρας, Σταματής, Γιαννούλης (90′ Τσουμάγκας), Μυστακίδης (80′ Μπαξεβάνος).

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Παρασίου (Ημαθίας)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P