Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Φιλιππιάδας – Θεσπρωτός 0-1

11050264_10204981480949536_517075747739784493_oΤην ήττα στις καθυστερήσεις με σκορ 1-0, γνώρισε ο Εθνικός στη Φιλιππιάδα από τον Θεσπρωτό, την ώρα μάλιστα που όλοι είχαν πιστέψει… στον βαθμό της ισοπαλίας!

Ένας Εθνικός που έτσι όπως κύλησε το ματς, άξιζε την ισοπαλία, απέναντι σ΄ έναν Θεσπρωτό που δεν ήταν καλύτερος, αλλά πήρε τρίποντο “χρυσάφι”. Η τύχη όμως γύρισε… την «πλάτη» στον Εθνικό στις καθυστερήσεις, χάνοντας έναν σημαντικό βαθμό. Καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα της Φιλιππιάδας, σ’ ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν κάτι λιγότερο από 1.000 φίλοι του ποδοσφαίρου από τη Φιλιππιάδα και την Ηγουμενίτσα.

Το να χάνεις ένα τουλάχιστον βαθμό για την “οικονομία” και την εξέλιξη του πρωταθλήματος, σε επίπεδο βαθμολογικό, ψυχολογικό κι αποκόμισης των εντυπώσεων, δεχόμενος γκολ στις καθυστερήσεις είναι, το δίχως άλλο, κάτι που σου αφήνει έντονη απογοήτευση, πικρία και στεναχώρια στο τέλος της ημέρας. Αυτή ακριβώς είναι η «βεντάλια» των συναισθημάτων που χαρακτηρίζουν το στρατόπεδο του Εθνικού μετά το τέλος του παιχνιδιού στο πλέον κρίσιμο πρωτάθλημα. Κι αυτό γιατί οι παίκτες του Δημήτρη Μπαλάφα κρατούσαν στα χέρια τους τον βαθμό απέναντι στον Θεσπρωτό, έχοντας, παράλληλα, πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση, που συσπείρωσε τους πολλούς φίλους της ομάδας και ενέγραψε υποθήκες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected