Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Αυτό ήταν ΤΟ ματς! (vid)

05bf03cb707ef8db3051a2f783c8da68_LΜατσάρα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου η Σάλκε παρέδωσε μαθήματα… μαχητικότητας επικρατώντας 4-3 και χάνοντας την αδιανόητη πρόκριση για ένα γκολ!

Την κακή φόρμα της Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να εκμεταλλευτεί η Σάλκε η οποία πήγε ως… ταλιμπάν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και διεκδίκησε την πρόκριση έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το… θαύμα επικρατώντας 4-3 και χάνοντας την πρόκριση για ένα γκολ!

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την προβληματική της εικόνα και γνώρισε ακόμα μία ήττα για να ακούσει τις έντονες αποδοκιμασίες των φίλων της που δεν γέμισαν το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι… μπλε ταλιμπάν μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 20’ με γκολ του Φουκς. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη «βασίλισσα».

Η συνέχεια όμως, ήταν ανάλογη για τους «μπλε» που στο 40’ είχαν δοκάρι με τον Χούντελααρ και στη συνέχεια της φάσης ο Ολλανδός επιθετικός έκανε το 2-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ρονάλντο με νέα κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και στο 52’ ο Μπενζεμά έκανε το 3-2 και έδειχνε να καθαρίζει την πρόκριση για την ομάδα του. Φεύ! Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν ως σωστοί… Γερμανοί και στο 57’ ο Σανέ με εντυπωσιακό σουτ έφερε το ματς στα ίσια για το 3-3.

Στο 84’ ο Χούντελααρ έκανε το 4-3 με εντυπωσιακό σουτ και έκανε… θρίλερ τα τελευταία λεπτά όπου η Σάλκε δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα πέμπτο γκολ και να γράψει την πιο απίστευτη ιστορία στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο (58’ Μαρσέλο), Αρμπελόα (83’ Νάτσο), Κεντίρα (59’ Μόντριτς), Κρόος, Μπέιλ, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.
ΣΑΛΚΕ: Βέλενρόιτερ, Χιέβεντες, Φουκς, Νάστασιτς, Ματίπ, Μάιερ, Χέγκερ (57’ Γκορέτζκα), Μπαρνέτα (81’ Ούτσιντα), Νόισταντερ, Τσούπο – Μοτίνγκ (29’ Σανέ), Χουντελααρ.

δείτε το βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected