Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Σιμψερής στο Libero : “Τίποτα δεν έχει κριθεί για τον Άρη”

9de244a9c3415d45974ce1e54a4f1d70_LΔεν έχει κριθεί ακόμα η άνοδος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο Άρης έχει ελπίδες, όπως τόνισε ο Γιώργος Σιμψερής.

Ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας της Αναγέννησης Γιαννιτσών και πρώην των «κίτρινων», μίλησε στο Libero 107,4 για το ιδιαίτερο συναίσθημα του να παίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντίπαλος, αλλά αναφέρθηκε και στα δεδομένα του ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιμψερή:

Για τον αγώνα της Κυριακής και πως τον περιμένει ο ίδιος: «Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Προέρχομαι από τον Άρη, εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου. Τα αισθήματα μου για την ομάδα είναι γνωστά».

Για την παρουσία του στον Άρη και την ευκαιρία που είχε να δουλέψει με τον Εκτορ Κούπερ: «Αυτό το όνομα προκαλεί σεβασμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ηταν μία τεράστια εμπειρία για μένα, όπως και η δουλειά που έκανα με τον κ. Γουέλερσον. Πάντα μαθαίνεις πράγματα δίπλα σε τέτοιους ανθρώπους. Ηταν ένα μεγάλο σχολείο και μία τρομερή εμπειρία».

Για την προτεραιότητα που δινόταν στους ξένους παίκτες, το διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα: «Οι ξένοι ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας. Ηρθαν όμως και κάποιοι, που δεν ήταν καλύτεροι από μερικούς Ελληνες του Άρη. Καλό είναι να έρχονται παίκτες εγνωσμένης αξίας, αλλά όχι μόνο αυτοί. Σιγά-σιγά η ομάδα έπρεπε να δώσει έμφαση και στα δικά της παιδιά».

Για τον παραγκωνισμό του στον Άρη, όταν αποκτήθηκε ο Πιοβεζάν, το καλοκαίρι του 2009: «Εκείνο το καλοκαίρι ξαφνικά έφεραν τον Πιοβεζάν και αντί να κληθώ εγώ σαν δεύτερος στα φιλικά, έμεινα έξω. Δεν υπήρχε λόγος, αλλά ξέρετε πως ήταν τα πράγματα».

Για την πτωτική πορεία του Άρη τα τελευταία χρόνια: «Ο Άρης πήρε μία πορεία που κανένας δεν περίμενε πριν τέσσερα χρόνια, όταν έπαιζε με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι ένα παράξενο συναίσθημα, γιατί τον Άρη τον έχουμε συνηθίσει αλλιώς. Από την μία νιώθω δέος που βρίσκω τον ΑΡΗ ως αντίπαλος, από την άλλη όμως είμαι επαγγελματίας και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου. Παλεύουμε για την παραμονή μας, λειτουργώντας σε επαγγελματικά πλαίσια. Η ομάδα στηρίζεται σε νεαρές ηλικίες και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια».

Για τον προπονητή των Γιαννιτσών, Αντώνη Σαπουντζή: «Εχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Άρη. Και για αυτόν είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το γήπεδο των Γιαννιτσών και την κατάσταση του: «Ολη την χρονιά ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά επιβαρύνθηκε από τις βροχές. Δεν μπήκαμε καθόλου στο γήπεδο όλη την εβδομάδα. Αν δεν βρέξει, θα είναι σε καλή κατάσταση την Κυριακή».

Για την «μάχη» της ανόδου και το ελαφρύ προβάδισμα που έχει ο Πανσερραϊκός: «Είναι ομάδα της κατηγορίας και ξέρει τι ποδόσφαιρο πρέπει να παίξει. Η Καβάλα για παράδειγμα παίζει άλλο ποδόσφαιρο και για αυτό δυσκολεύεται να κερδίσει. Οι Σέρρες έμαθαν την κατηγορία καλύτερα. Είναι ιδιαίτερη άλλωστε η Γ’ Εθνική. Και πάλι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης θα χάσει την άνοδο. Πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρει, αλλά είναι δύσκολο. Στα μεταξύ τους παιχνίδια και κυρίως στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, θα κριθούν όλα».

Για την πίεση που έχουν οι παίκτες του Άρη: «Το να παίζεις στον Άρη και να ξέρεις πως όλος ο κόσμος ζει και αναπνέει για την ομάδα, σίγουρα προκαλεί πίεση. Αυτή μεγαλώνει περισσότερο από την στιγμή που η ομάδα βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την 1η θέση. Η πίεση είναι δεδομένη, αλλά η ομάδα είναι πολύ πιο έμπειρη μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Να τελειώσει καλά η χρονιά, γιατί είχα έναν τραυματισμό πέρυσι. Μπόρεσα όμως και πάτησα στα πόδια μου και περιμένω του χρόνου να καταφέρω κάτι καλύτερο, σε μία καλύτερη ομάδα και μακάρι μία μέρα να επιστρέψω και στον Άρη».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected