Football League

Football League – Νικητής στις λεπτομέρειες ο Τύρναβος!

751658451976f49fa43393e2abc2d95e_LΟι Θεσσαλοί νίκησαν με 2-1 τη Λαμία, αφού εκμεταλλεύθηκαν στο απόλυτο τα λάθη της άμυνας, κάνοντας γκολ τις δύο από τις τρεις τελικές προσπάθειές τους.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Δημήτρης Γκούρτσας άνοιξε το σκορ για τον Τύρναβο και έβαλε σε ρόλο κυνηγού τη Λαμία που κατάφερε να αντιδράσει, να πιέσει και να δημιουργήσει φάσεις. Ο Νεόφυτος στο 20ό λεπτό εκμεταλλεύθηκε την ωραία πάσα του Πέρεθ και με σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 1-1. Στη συνέχεια η ομάδα της Φθιώτιδας είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις απέναντι στον Τύρβανο που έκλεινε τους χώρους και οι περισσότερες από τις 16 τελικές που έκανε ήταν χωρίς ιδιαίτερο κίνδυνο για τον Πρίφτη.

Ο Ποκόνγκ στο 60ό λεπτό έδωσε το προβάδισμα πάλι στον Τύρναβο με ιδανικό τελείωμα. Με την είσοδο του Χαϊκάλη η Λαμία πήρε περισσότερες φάσεις χωρίς να φτάσει στην κλασική ευκαιρία. Πλέον οι φιλοξενούμενοι έχασαν ένα σημαντικό πλεονέκτημα βαθμών για τα play off, αφού δεν αύξησαν την διαφορά τους από τους υπόλοιπους διώκτες τους.

Συνθέσεις

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Μιλουτίνοβιτς, Καραμανλής, Γεωργίου (80′ Όττα), Ντατίδης, Ιβανίδης (55′ Παπασάββας), Ποκόνγκ (86′ Δημητρίου), Γκούρτσας.

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης (76′ Νικλητσιώτης), Κακαράς, Κωστόπουλος, Ρεπετσάς, Ομπράντοβιτς (60′ Χαϊκάλης), Ντελέκος (83′ Γιαννιτσάνης), Πέρεθ, Τζ. Καμαρά, Ντελέκος, Α. Καμαρά, Νεόφυτος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected