Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-3 (photos)

DSCN0321

Πολύ καθοριστική νίκη που ισοδυναμεί σε μεγάλο βαθμό με παραμονή πέτυχε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, κάμπτοντας την αντίσταση της μαχητικής ΑΕ Καψόχωρας.

Η ομάδα του Σάκη Γλώσση, χάρη σε ένα αποτελεσματικό τελευταίο 10λεπτο, πήρε το πολύτιμο τρίποντο και αντιμετωπίζει πλέον πιο αισιόδοξα το μέλλον του στην κατηγορία. Αντίθετα, η ΑΕ Καψόχωρας ακόμη κι αν κερδίσει στην Κουλούρα την προσεχή Τετάρτη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής, θα χρειαστεί το απόλυτο των νικών στα τελευταία πέντε παιχνίδια ώστε να ελπίζει σε παραμονή.

Οι “κοκκινόμαυροι” κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι, αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος ωστόσο προδόθηκαν από στιγμιαία λάθη αλλά και από την κούραση στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανοκίτρινοι” έπαιξαν έξυπνα, διαχειρίστηκαν σωστά τις δυνάμεις τους και με σωστή τακτική κατόρθωσαν να φύγουν από την Καψόχωρα χωρίς απώλειες.

DSCN0323

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στο πρώτο 15λεπτο διάστημα στο οποίο κυριάρχησαν η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες. Στο 17′ ο ΓΑΣ, στην πρώτη αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες κατόρθωσε να προηγηθεί, όταν ο Ευθυμιάδης έκανε στη σέντρα από αριστερά, ο Κακούδης έπιασε το σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό κατέληξε στα δίχτυα του Βρεττού.

Η ΑΕΚ ωστόσο κατάφερε να απαντήσει άμεσα στο γκολ του Κακούδη και δύο λεπτά αργότερα, ο Κυριάκος Βρεττός με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ σημάδεψε τη γωνία της εστίας του Θεοδοσιάδη, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Τα δύο αυτά τέρματα έδωσαν το έναυσμα για την…άγρια ομορφιά που παρουσίασε το παιχνίδι στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία στο 26′ όταν ο Ευθυμιάδης βρέθηκε απέναντι από τον Βρεττό, ο πορτιέρο των “κοκκινόμαυρων” απέκρουσε και ο Τουμαράς που ακολούθησε τη φάση στο ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 33′ ήταν η σειρά να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις από ισάριθμα χτυπήματα κόρνερ, σε μία από τις οποίες διαμαρτυρήθηκε στον ρέφερι κ. Βρέσκα για χέρι αμυντικού του ΓΑΣ μέσα στην περιοχή.Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και για 2ο περίπου λεπτά, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω δείγμα της μεγάλης προσπάθειας των δύο ομάδων για το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο διάστημα αυτό, φανέρωσαν για ακόμη μία φορά πως ήθελαν πολύ το παιχνίδι ωστόσο σταδιακά έμειναν από δυνάμεις από την υπερπροσπάθεια. Ο Σάκης Γλώσσης πέρασε στον αγώνα τόσο τον τραυματία Νίκο Αλμαλιώτη όσο και τον Πάνο Μωυσίδη “φρεσκάροντας” τη μεσοεπιθετική γραμμή και ο ΓΑΣ άρχισε σταδιακά να επισκέπτεται πιο συχνά τα καρέ του Βρεττού.

Αρχικά στο 70′ ένα καλό σουτ του Τουμαρά απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ενώ στο 75′ από το ίδιο σημείο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, Παπαδής και Αλμαλιώτης άλλαξαν ωραία τη μπάλα στην επίθεση αλλά ολιγώρησαν και δεν κατάφεραν να απειλήσουν, για να έρθει το 83ο λεπτό, όταν ο ΓΑΣ πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

DSCN0342

Το γέμισμα πίσω από το κέντρο προς τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, έφερε τον Παπαδή σε πλεονεκτική θέση, ο νεαρός επιθετικός των νεοφώτιστων πέρασε τον Βρεττό και σε κενή εστία “έγραψε” το 1-2, μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, ανέβηκαν όλοι στην επίθεση ρισκάροντας για την ισοφάριση και οι φιλοξενούμενοι στο 86′ τριπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Τέλη Ευθυμιάδη, μετά από σέντρα ακριβείας του Τουμαρά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Βρεττός Μ., Πιπιλιάρης Γ., Μουσκεφτάρας, Μαυρίδης Μ. (90′ Αργυρόπουλος), Σκούρα, Βρεττός Κ., Μαυρίδης Δ., Γκρίβα (61′ Πιπιλιάρης Μ.), Μπόσκος, Τσολακίδης, Βασιλείου.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Τσαγκεράς, Στέφος (61′ Μωυσίδης), Στογιάννος, Θεοδοσιάδης, Μίσκος (70′ Παπαλεξίου), Τουμαράς, Ευθυμιάδης, Κακούδης (55′ Αλμαλιώτης), Γραμματικός, Παπαδής.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

*ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο Χολέβα και το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P