Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άλλη μία παρ ολίγον τραγωδία σε ερασιτεχνικό παιχνίδι…

11009861_372830802905360_2778292756346619904_nΣοκαρίστηκαν παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι της αναμέτρησης στην Ανδρομάχη μεταξύ της τοπικής Ελπίς και του φιλοξενούμενου Πιερικού Αστήρ Κ. Αγιάννη…

Κι αυτό γιατί ο νεαρός ποδοσφαιριστής Πάρης Κουσουρής κατέρρευσε και έμεινε κατάκοιτος στον αγωνιστικό χώρο όταν δέχθηκε δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Ο ποδοσφαιριστής της Κατερινιώτικης ομάδας έχει ιστορικό το οποίο προφανώς και έπαιξε το ρόλο του ώστε να συμβεί το γεγονός, αφού σε παλαιότερο του αυτοκινητιστικό ατύχημα, είχε χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και του είχαν τοποθετηθεί ράμματα.

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και παραμένει μέχρι τώρα εκεί ώστε να του γίνουν οι κατάλληλες εξετάσεις πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συνέχεια της κατάστασης του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως του δοθεί εξιτήριο μέχρι το βράδυ χωρίς όμως να αποκλείεται να τον κρατήσουν προληπτικά για μια νύχτα.

Ο πρόεδρος της Ελπίς Ανδρομάχης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Πάρη Κουσουρή και φρόντισε τα πάντα ώστε ο ποδοσφαιριστής να έχει την ανάλογη αντιμετώπιση, ενώ δημοσιοποιήθηκε και ανακοίνωση η οποία του εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις εκδηλώσεις της ομάδας:

«Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. οι παίκτες και ο κόσμος της Eλπίς Ανδρομάχης εύχονται περαστικά στον ποδοσφαιριστή Πάρη Κουσουρή και ταχεία ανάρρωση.

«Πάγωσαν» όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση Ελπίς Ανδρομάχης – Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη όταν είδαν τον ποδοσφαιριστή της Ελπίς να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο!!»

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P