Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας 2-0

DSCN3651

Σημαντική νίκη για τον Άτλα Ζερβοχωρίου, που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν θύμιζε, οι “μαυροκίτρινοι” πήραν αυτό που ήθελαν και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου στο Γιαννακοχώρι, τον “έπιασε” στη 10η θέση με 30 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι ουραγοί της βαθμολογίας δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν το αγωνιστικό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων καθώς τόσο ο αγωνιστικός χώρος όσο και η αντίπαλη άμυνα, τους εμπόδισαν να παίξουν τεχνικά όπως συνηθίζουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα δύο τέρματα του Άτλα στο πρώτο 25λεπτο δημιούργησαν συγκεκριμένα δεδομένα για τη συνέχεια του παιχνιδιού και με σωστή διαχείριση στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδου έφτασε στο πολυπόθητο τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Φλάβιος Ρόκκος ο οποίος δέχτηκε την παράλληλη πάσα και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Στη φάση αυτή οι αντίπαλοι αμυντικοί σταμάτησαν θεωρώντας πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή του άουτ λίγο πριν τη σέντρα από πλευράς Άτλα.

Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Κάσα που εξουδετέρωσαν οι αντίπαλοι αμυντικοί, για να έρθει το 25ο λεπτό όταν ο Άτλας διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μιχάλη Σπυρίδη δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 36′ ο ΠΑΟΚ είχε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Ευθυμίου, με τον Άτλα να δίνει χώρο στους φιλοξενούμενους, αναλαμβάνοντας πλέον τον ρόλο να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Αυτή η εικόνα αποτυπώθηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους “ασπρόμαυρους” να ανεβάζουν την πίεση τους, ωστόσο προχώρησαν σε πολλά γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή που ήταν εύκολη λεία για τους αμυντικούς του Άτλα.

Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας και τον ΠΑΟΚ να αναζητεί τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, ευελπιστώντας πως θα το καταφέρει στα εναπομείναντα ματς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Χατζαρίδη και Μουσενίκα.

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης Γ., Ρόκκος, Σπυρίδης, Διαμαντίδης, Κολοκοτρώνης (72′ Λέκκας), Μπάμπος, Κρουσταλλάς (31′ λ.τ. Γαϊτανίδης Φ.), Παντζαρτζίδης, Δημητρούσης (79′ Δαυίδης), Γαϊτανίδης Α., Χριστοδουλόπουλος.

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Σακαλής, Ιατρόπουλος, Αγγελίνας (46′ Δαληγγάρος), Νεστορόπουλος, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Λ., Χουϊλουλίδης, Ασλαμπάλογλου, Ευθυμίου, Κάσα, Φουρκιώτης (69′ Πετσάκου Α.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P