Football League

Επισκοπή – Καλλιθέα (1-1) Για 90′ ο Νικόλτσης, ένα ημίχρονο ο Πετράκος

8b4b5f4980994086c777976084751780_LΕπισκοπή και Καλλιθέα, μοιράστηκαν γκολ και  βαθμούς. Το 1-1 ίσως αδικεί την Καλλιθέα, που παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο, από την Επισκοπή, καθώς είχε δύο δοκάρια! Η Καλλιθέα, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στην FootballLeagueενώ με την ισοπαλία, κράτησε τους Κρητικούς στους πέντε βαθμούς διαφορά.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το απόλυτο αιφνιδιασμό. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, η Επισκοπή άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μποτωνάκη.

Η Καλλιθέα, κατάφερε να ισοφάρισε με πέναλτι, στο 31. Ο Φράγκος, ανατράπηκε από σκόρερ  απ’ τον Μποτωνάκη, που παίρνει και κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μασάδο  και ισοφάρισε για την ομάδα, της Καλλιθέας.

 Μεγάλη ευκαιρία, για να πάρει κεφάλι στο σκορ είχε Καλλιθέα στο 67. Ο Φράγκος σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι! Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κατσικογιάννης σούταρε και η μπάλα βρήκε πάλι το δοκάρι!

Συνθέσεις

Επισκοπή (Γ. Βέλιτς): Γουναρίδης, Αργυρίου, Δελήμπασης, Νικόλτσης, Βιγιαφάνε (46′ Πετράκος), Μποτωνάκης, Λάμπρου, Βιτώρος (69 Βιτσιώτης, Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Πάλλας (46’ Δουμάνης).

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Αρναρέλλης, Ντουρμισάι(67’  Μιχαλόπουλος), Φράγκος, Μασάδο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P