Football League

Εθνικός Σερρών – Αγροτικός Αστέρας (0-2) Για 90′ ο Κουκόλης, διαιτητής ο Μαλούτας

Χωρίς τίτλοΟ Εθνικός Σερρών μετά την ήττα με 2-0 με τα γκολ των Καπία, Στεφανίδη από τον Αγροτικό Αστέρα είναι πιο κοντά στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα των Σερρών έπαιζε το τελεταίο της χαρτί για να έχει ελπίδες συμμετοχής στα play out του πρωταθλήματος της Football League, αλλά αυτό δεν το έδειξε ούτε δευτερόλεπτο μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου της πόλης, όπου η ομάδα του Ευόσμου κυριάρχισε και έφτασε στη νίκη με 2-0.

Από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, πίεζαν στην περιοχή των «πορτοκαλί» με ωραίες ενέργειες του Πάτο και στημένες εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ από τον Χιντζίδη που δημιουργούσαν προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Από μια εκτέλεση κόρνερ του Χιντζίδη στο 27ο λεπτό ήρθε το γκολ του Αγροτικού Αστέρα στο 27ο λεπτό με κεφαλιά του Καπία που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των γηπεδούχων.

Οι αλλαγές του Αλέξη Αλεξίου στο ημίχρονο βοήθησαν να ξυπνήσει λίγο ο Εθνικός, να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να ψάξει την ισοφάριση. Αυτή δεν ήρθε, αφού ο Αγροτικός Αστέρας είχε σωστές αντιδράσεις και όσο έπαιρνε χώρο στις αντεπιθέσεις του ήταν πιο επικίνδυνος. Αυτό έφερε το τελικό 0-2 στο 94ο λεπτό από τον Νέστορα Στεφανίδη που εκμεταλλεύθηκε σέντρα του Καθάριου και με πλασέ έκλεισε το σκορ.

Τα γκολ μάλιστα ήρθαν από δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα του Εθνικού Γαζώρου στην Football League και “υπέγραψαν” τη σχεδόν βέβαιη πλέον αποχώρηση από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Συνθέσεις

Εθνικός Σερρών :Γούπος, Κωφοκότσιος, Δέντσας, Χατζηδημητρίου (46′ Μαρίνου), Νικολίτσας (74′ Ελευθεριάδης), Κουκόλης, Δούμτσιος (46′ Τσιλούλης), Μπλέντι, Σαββίδης, Κρουσταλλέλης, Κρεββατάς.

Αγροτικός Αστέρας :Βοσνιάδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Πάτο (94′ Βελλινης), Χιντζίδης, Σκλιοπίδης, Καρακατσάνης (64′ Καθάριος), Παλάσκας, Στεφανίδης, Ναστέφσκι (88′ Μίλιτς), Τσεμπερίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Ρίγκος (Γρεβενών), Σίπκας (Πέλλας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P