Football League

Ολυμπιακός Βόλου – Αιγινιακός (2-0) Στο 77′ ο Κυνηγόπουλος

Χωρίς τίτλοΤρίποντο για τον Ολυμπιακό Βόλου (2-0) κόντρα στον Αιγινιακό που απέχει πλέον δύο βαθμούς από τη δεύτερη Λαμία.

Οι Βολιώτες έκαναν το καθήκον τους. Επικράτησαν 2-0 του Αιγινιακού στο ΕΑΚ και πλέον έχουν πλησιάσει στους δύο βαθμούς τη δεύτερη Λαμία. Πολύ καλός ο Μπαλντοβαλίεφ, που έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 35’ και δημιούργησε το δεύτερο με σκόρερ τον Μπιτάνγκ στο 84’. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και δοκάρι στο 66’ με τον Μπιτάνγκ.Πιο επιθετικά μπήκε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο ημίχρονο. Απειλήθηκε ελάχιστα από τον Αιγινιακό, ενώ μία από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε την εκμεταλλεύθηκε και πήρε προβάδισμα. Στο 35’, ο Μπαλντοβαλίεφ εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τόλιου. Νωρίτερα, στο 22’, ο Σκοπιανός άσος των Βολιωτών με σουτ είχε αναγκάσει τον Τόλιο να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ. Είχε δοκάρι στο 66’ με τον Μπιτάνγκ και έκανε δύο τα τέρματά του στο 84’. Ο Μπαλντοβαλίεφ ανέλαβε το ρόλο του δημιουργού με τον Μπιτάνγκ με πλασέ να σημειώνει το 2-0 για τους Βολιώτες.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου : Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Ρόκας (55′ Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ (86′ Μπεριάν), Θέος (75′ Μακρυδημήτρης), Νικολιάς, Μπαλντοβαλίεφ.

Αιγινιακός : Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ροντρίγκο, Πέντα, Ντεβέσα, Μπερτέν, Ρίκα (85′ Πόποβιτς), Γουέλκαμ (62′ Αντρέ), Καζάκης (77′ Κυνηγόπουλος).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P