Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βατανιακός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-3

P3150016Με 3-0 νίκησε ο Αχιλλέας τον Βατανιακό στην έδρα του δευτέρου στο Βατάν, σε ένα παιχνίδι που είχε δυο όψεις. Μία σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι εγκλώβισαν τους φιλοξενούμενους που σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και πήραν δίκαια τους βαθμούς της νίκης.

Ο Βατανιακός θα μπορούσε να είχε ανοίξει πρώτος το σκορ δίνοντας απρόβλεπτη συνέχεια στο παιχνίδι όταν το δυνατό σουτ του Αλέξανδρου Καρτσαμπά αποκρούστηκε με δυσκολία από από τον Σακελλαρίδη στο 43ο λεπτό.

Στην συνέχεια και λίγο πρν λήξει το ημίχρονο ο Μακράκης από αριστερά πάτησε στη μικρή περιοχή του Τζήμα, έκοψε την μπάλα στο πέναλτι και με δυσκολία οι αμυντικοί του Βατανιακού έδιωξαν σε κόρνερ.

Έτσι μπήκαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες για να ξεκινήσει με τελείως διαφορετική εικόνα το δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους και αυτή καρποφόρησε στο 70΄όταν σε σέντρα σουτ του Καραγκούνη ο Τζήμας έδιωξε αρχικά τη μπάλα η οποία όμως κατέληξε στον Μακράκη και με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ.

Το 0-2 έγινε στο 82΄όταν ανατράπηκε ο σκόρερ Μακράκης από τον Χαρτοματζίδη και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Δημητρίου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να κλείσει το σκορ και να διαμορφώσει το τελικό 0-3 ο Παυλίδης με δυνατό πλασέ στο 87΄ μέσα από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παπαδάκη από την Ημαθία.

Συνθέσεις

Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης): Τζήμας, Λαζαρίδης Χρ., Καραγιάννης, Πιριτσάους, Παναγιωτίδης Γ., Κατσαμπάς Αθ. (55΄ Σκούρτι), Καρτσαμπάς Αλ., Τοπάλι, Ποτουρίδης, Χαλκιαδάκης (75΄Καρυοφίλης), Μυλιόρδος (70΄Χαρτοματζίδης).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος, Τασίδης, Δημητρίου, Οικονόμου, Παυλίδης, Δημητρολόπουλος (63΄ Μωυσίδης), Μακράκης, Καραγκούνης (87΄Καθάριος), Νάκας (80΄ Ηλιάδης).

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected